Најновије

СПАВАШ ЛИ МИРНО ЕРДОГАНЕ?! Погледај шта Курди раде твојим агресорским трупама (ВИДЕО)

Ослободилачке снаге Африна под вођством Курда наставиле су ове седмице операције против побуњеника које подржава Турска, гађајући бројне локације под контролом потоњих у северном Алепу.

Напад Курда на про-турске побуњенике и северном Алепу (Фото: Јутјуб)

Међу првим нападима спроведеним ове седмице био је ракетни напад Ослободилачких снага Африна на булдожер Слободне сиријске војске (ФСА) у близини града Азаза на северу Алепа. Ослободилачке снаге Африна такође су у среду објавиле извештај којим су открили да су њихове трупе извеле напад близу града Кафр Кашр у области Азаз.

- Наше снаге настављају да обављају војне операције против турских окупатора и њихових плаћеника у Африну и његовој околини, што је довело до више убијених и рањених у редовима плаћеника.

Дана 1. априла једна од наших група детонирала је експлозивну направу на окупљању плаћеника тзв. Ал-Џабха ал-Шамија у близини села Кафр Кашр у Азазу, где су убијени и рањени плаћеници.

Ослободилачке снаге Африна су активне у северном Алепу већ неколико недеља, и наносе велику штету одбрани побуњеника које подржавају Турци.

Погледајте ОВДЕ какав је Путинов одговор на НАТО претње. 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Један од напада Курда на побуњенике у северном Алепу

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА