Најновије

ОРБАН ОПЛЕО ЖЕСТОКО ПО БРИСЕЛСКИМ БИРОКРАТАМА: Избори за ЕП одлучују о будућности хришћанске цивилизације

Мађарски премијер Виктор Орбан представио је изборни програм своје странке Фидес за Европски парламент. Он је поручио да се на предстојећим изборима одлучује о будућности "наше хришћанске цивилизације".

Виктор Орбан (Фото: Јутјуб)

- Избори за европски парламент одлучиће да ли ће Европска унија имати "промигрантске или антимигрантске" лидере у будућности, да ли ће "Европа наставити да припада Европљанима или масама из друге цивилизације, да ли ћемо моћи да сачувамо нашу хришћанску, европску културу или ћемо простор препустити мултикултурализму - рекао је Орбан у говору.

Према његовим речима, незадовољство европском елитом изазвано је углавном њеним односом према питању миграције. Он упозорава и да се Европа не суочава само са мигрантском кризом, већ и са миграцијом људи у историјском смислу, преноси МТИ. Орбан верује и да би Европа могла да заустави масовну миграцију "али да то није чак ни покушала" и додаје да актуелни европски лидери подржавају и охрабрују миграцију.

Фидес у свом програму залаже се да се "бриселским бирократама" одузму овлашћења да регулишу питање миграције и да се та надлежност врати чланицама ЕУ.

Хафтарова војска је на 20 км од Триполија. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Обраћање Виктора Орбана

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА