Најновије

ПОЧИЊЕ БИТКА ЗА ИДЛИБ! САА КРЕНУЛА У ЈУРИШ: Четврта дивизија и Републиканска гарда улетели у ровове џихадиста!

Сиријска арапска војска (САА) покренула је нови копнени напад у западном делу Алепа, вечерас, јавио је војни извор из главног града покрајине.

Тенк САА (Фото: Јутјуб)

Према војном извору, Четврта дивизија Сиријске арапске војске и Републиканска гарда упали су у џихадистичке положаје на источној страни Истраживачког центра Алеппо. Војни извор је јавио да Сиријска арапска војска покушава да напредује ка Истраживачком центру Алепо како би ослободила ширу околину Алепа из руку милитаната.

Истовремено, јединица сиријске војске је покренула снажан напад на западну периферију Алепа, погодивши неколико подручја под контролом Хаџат Тахрир ал-Шама. Извор из Алепа јавља да је сиријска војска погодила неколико положаја милитаната у градовима Кан ал-Асал, Кафр Хамра и Марат Агхрек.

Вечерашњи напад Сиријске арапске војске је први копнени напад у скоро годину како би САА проширила контролу у покрајини Алепо. Још увек није јасно да ли је вечерашњи напад само покушај да се тестира одбрана терориста или су вољни да преузму истраживачки центар.

Виктор Орбан на бранику хришћанства. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Недавни израелски ваздушни напад на Алеп

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА