Најновије

УГРОЖЕНЕ ЈОЈ ВИТАЛНЕ ФУНКЦИЈЕ: Руски лекари се боре за живот Мире Марковић!

Супруга некадашњег југословенског председника Слободана Милошевића је у тешком здравственом стању и према информацијама тренутно се налази у болници у Сочију.

Слободан и Мира Милошевић (Фото: Јутјуб)

Мира је имала четири операције, а након последње су јој угрожене виталне функције и лекари нису желели да дају прогнозе у вези са опоравком.

- Мира је имала четири операције, а након последње је дошло до одређених компликација и пада имуног система. Лекари су због тога забринути и када се узму у обзир њене године, нису желели да дају прогнозе по питању опоравка - наводи извор из Сочија.

Подсећања ради, Апелациони суд у Београду недавно је укинуо пресуду којом је Мира Марковић осуђена на годину дана затвора због злоупотребе службеног положаја при додели државних станова и наложено је да се суђење понови и да се у новом поступку отклоне повреде на које је указао. Пресуда којом је осуђе на на годину дана затвора донета је у јуну 2018. године, 15 година након покретања поступка и суђено јој је у одсуству, с обзиром на то да живи у Москви.

Србија је 2005. године расписала потерницу за Миром Марковић која је још на снази, што значи да би она чим би крочила на наше тло била ухапшена. У међувремену, Марковићева у Русији ужива статус политичке избеглице и због тога тамо не може бити ухапшена по потерници српског Интерпола.

У последње време се доста спекулисало о њеном евентуалном повратку у Србију, поготово након одлуке Апелационог суда, али се сада због њеног здравственог стања поставља питање да ли ће се вратити у земљу.

Када је реч о остатку породице, осим Мирјане Марковић, у Русији живи њен син Марко Милошевић, док ћерка Марија Милошевић, с којом није у контакту готово 20 година, живи у Црној Гори. У Србији се тренутно налази само Марко Милошевић, унук Слободана Милошевића који се појављивао на изборним конвенцијама Социјалистичке партије Србије.

Прочитајте ОВДЕ шта је Бошко Обрадовић коначно рекао на нападе да је љотићевац.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Око магазин: Мира Марковић, други пут међу Србима.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА