Најновије

УБИЛИ БОГА У ЊЕМУ! Нападнут рођак Харадинаја: Изболи су га ножем, разбили му главу металном палицом, а онда су га каменовали!

Неколико маскираних нападача напали су у уторак на аутобуској станици у Пећи две млађе особе, и нанеле им повреде ножевима и металним палицама.

Харадинај (Фото: Јутјуб)

Како пишу приштински медији, напад се догодио око 17 сати. На лице места дошла је полиција, а повређени младићи превезени су у болницу у Пећи. Једном је указана хируршка помоћ, док је други брзо пуштен кући.

- Повређени има ране на глави и по ногама, али му живот није угрожен - речено је из болнице.

Како незванично наводе тамошњи медији, позивајући се на извор из болнице, један има седам рана на глави од ножа и металне палице, и једну рану на нози. Други повређени има посекотину на челу.

- Напад су извршили још неидентификовани нападачи. Полиција ради на њиховој идентификацији и хапшењу - кажу из полиције.

"Коха диторе" пише да је њихов новинар био присутан када су полицији описали нападаче.

- Било их је двојица, били су обучени у црно и са маскама на лицу. Ударали су их металним шипкама, изболи и каменовали. Један је рекао другом да га не удара у главу, али га је ипак погодио. Онда су отишли - рекли су сведоци на лицу места.

Како се испоставило, један од нападнутих је Е.Х. рођен 2001. године, иначе рођак Рамуша Харадинаја, који живи у Пећи. Ради се о теже повређеном младићу.

Други повређени је С.У. рођен 2002. године.

Ево зашто је Гваидов покушај државног преврата лако угушен. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Коха диторе

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА