Најновије

"Вучић зна да ако се ослободе медији он губи следеће изборе"

Невероватно је лицемерје када се председник државе који је прекршио сва своја уставна и законска овлашћења и узурпирао све државне институције сада позива на законске обавезе и институције - само да би избегао дијалог између власти и опозиције.

Обрадовић и Вучић (Фото: Јутјуб)

Пише: Бошко Обрадовић, председник Двери

Опозиција свакако није тражила разговор са Вучићем о нашим захтевима који нису у његовој надлежности и односе се на РЕМ, РТС и изборне услове већ да власт оформи делегацију која ће разговарати са делегацијом опозиције, не улазећи у то ко ће бити у делегацији власти.

Такође смо оформили тим нестраначких стручњака који се баве овим темама и који ће дати предлоге које треба да саслуша и прихвати и власт и опозиција да би се превазишла ова политичка криза и нормализовало стање у држави после пет месеци грађанских протеста.​

То се зове одговоран приступ од стране опозиције, а све друго води само у даљу поларизацију друштва. Политичар чија функција треба да представља јединство државе и који седи за истим столом и разговара са ратним злочинцима иако нису повучене таксе - нема никакво право да каже да му је мучно да води дијалог са било ким у сопственој земљи.

Мучна је ситуација у којој се Србија налази под његовом диктаторском влашћу већ седам година, али време слободе је све ближе. Вучић одлично зна да ако се ослободе медији у Србији он губи власт на следећим изборима. Зато никако не пристаје на било какве разговоре власти и опозиције јер они воде ка слободи медија и фер и поштени изборима. А тога се он највише на свету плаши. 

Погледајте ОВДЕ зашто је Гваидов покушај државног удара лако угушен.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА