Најновије

ТАЧИ ЛИКУЈЕ: Ево шта му је Путин рекао за Србе?!

О сусрету са руским председником, новембра прошле године, Тачи је више пута говорио, а синоћ је открио још један детаљ. Наиме, како тврди Тачи, на његово питање да ли ће у Савету безбедности бити против евентуалног споразума између Косова и Србије, Путин је одговорио да они „не могу да буду већи Срби од Србије“.

Владимир Путин и Хашим Тачи (Фото: kremlin.ru/Јутјуб)

- Са председником Путином сам се срео само једном. Упитао сам га веома отворено шта уколико Косово и Србија постигну узајамни споразум, рекао ми је да Русија неће бити против једног таквог споразума. Шта уколико узајамни споразум буде постигнут, да ли ће бити против у Савету безбедности? Рекао ми је веома јасно: “Ми не можемо да будемо већи Срби од Србије” - изјавио је Тачи синоћ, гостујући у емисији “Мишљење”, преноси КоССев.

Сусрет Тачија и Путина у Паризу прошле године изазвао је бројне реакције, а посебно на Косову. У Приштини су недељу дана касније осванули графити “Север није Крим”, “Пријатељи са повластицама”, “Из Русије с љубављу”, али и натписи “Владимир Тачи” и “Хашим Путин”.

НАТО започео војну операцију у Хрватској. Погледајте ОВДЕ.

Извор: KoSSev

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА