Најновије

ЗАСТРАШУЈУЋА ТАЈНА – ВЛАДА САД ПОСЕДУЈЕ НАЈМОЋНИЈЕ ОРУЖЈЕ СВИХ ВРЕМЕНА: Не смеју да га употребе ево због кога! Ово се дешава (ВИДЕО)

Приближава се крај данима када ће нам бити потребни аутомобили, а посебно нафта и петродолар.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Амерички патент УС20060071122А1 за систем телепортације целог тела је првобитно започео његов проналазач, Џон Клер, 29. септембра 2004. године.

Можете и сами да видите колико влада САД жели да свет држи завезане за петродолар и зависне од нафте потискивањем овог изума већ 15 година. Републиканац Џорџ В. Буш (2001-09) био је председник Сједињених Држава када се појавио овај патент, а након њега долазе Барак Обама (2009-17) и Доналд Трамп (2017-данас).

Кратак сажетак овог проналаска каже: “Овај проналазак је систем који телепортује људско биће кроз хиперсвемир са једне локације на другу, користећи пулсирајући, гравитациони талас који путује кроз хиперсвемир.”

Систем телепортације целог тела био би сличан ономе о чему су неки говорили као о “соби за скакање”.

Па где је овај проналазак?

Дана 7. јула 2015. године, патент је пренет од стране Џона Клера Хечу Ројасу, Луис А, а  накнадно је наведен као “Напуштен” 20. априла 2019. године.

Ово подсећа на оно што се догодило са Стенли Мејеровим изумом аутомобила на воду. За Мејеров водени изум је израчунато да може да пређе од једне до друге обале САД-а са 21 галоном воде.

Мејеру је понуђено милијарду долара од аутомобилске индустрије, али је он одбио јер је желео да овај изум оде народу. Убрзо након тога, отрован је на смрт.

Слична ситуација се десила Николи Тесли, који је покушао да обезбеди свима у свету бесплатну енергију са својим светским енергетским системом, методом емитовања електричне енергије без жица, кроз земљу.

Теслин финансијер, Ј.П Морган, питао је Теслу како може да наплаћује људима бесплатну енергију. Тесла је рекао Моргану да је енергија бесплатна и нерегулисана. Од тог дана, Теслин изум је био потиснут јер је Морган веровао да, “Онај ко контролише енергију, контролише моћ”.

Теслин Варденклифски торањ бесплатне енергије никада није довршен, али његов сан о обезбеђивању бесплатне енергије свим тачкама на Земљи и даље је жив.

Од касних 1800-их, требало је да користимо бесплатну енергију.

Од краја 1980-их, требало је да користимо аутомобиле на водени погон.

Од раних 2000-их (и много раније), требало је да користимо телепортујуће системе.

Да ли видите како су корпоративна похлепа, моћ, контрола и потискивање технологија успорили развој човечанства?

Добра вест је да ће сви ови проналасци бити доступни човечанству јер живимо у временском периоду у ком истина долази на видело.

САД гомила војне снаге на Блиском истоку, сада шаљу и брод Арлингтон и ракетни систем Патриот! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА