Најновије

ХОРОР У НЕМАЧКОЈ! ПОСЛЕ ТРИ ЛЕША ПРОБОДЕНА СТРЕЛАМА ОТКРИВЕНЕ НОВЕ ЖРТВЕ: Нико не зна шта се догађало у соби смрти! (ВИДЕО)

Истрага пронађена три тела у хотелској соби у немачком месту Пасау добила је нов драматичан ток. Полиција је пронашла још два женска леша.

Мистериозно убиство у Немачкој (Фото: Јутјуб)

Наиме истражиоци су у стану једне од жртава, тачније тридесетогодишње жене у Витингену пронашли још два беживотна тела жена, али се не саопштава како су убијене

Полиција убрзано покушава да разреши ова мистериозна убиства. да подсетимо у суботу је у соби број 20, малог пансиона у Илцу код Пасауа собарица пронашла тела две жене (30 и 33) и мушкарца (53) који су били прободени стрелама из самострела.

У мешђувремену су откривени нови језиви детаљи. Према писању медија мушкарац и жена лежали су на кревету натопљеном крвљу држећи се за руке. Полиција је потврдила да су били прободени стрелама. Посебно језиво је изгледао леш мушкарца који је био погођен са две стреле у чело које су му готово прошле кроз главу. Трећа жртва лежала је у локви крви на поду недалеко до кревета.

Полиција је у соби пронашла три самострела. Веза између жена и мушкарца тек треба да се утврди, а случај додатно компликује откриће два нова леша у стану убијене жене. За сада је сигурно да је група три дана раније резервисала собу без доручка за викенд. Они су аутом стигли у петак увечер око 22 сата. Особље их је окарактерисало као чудне.

Човек који је био ловац и стрелац био је у оделу и имао је дугу белу браду. Жене су биле одјевене у црно. Пре него што су се попели у собу број 20 на другом спрату, попили су воду и кока-колу у ресторану. Тада су их последњи пут видели живе.

Иако су у соби поред њихове такође били гости они кажу да ту ноћ нису чули ништа сумњиво. Собарица је у суботу у “соби смрти” отворила врата, а када је видела једну ногу било јој је сумњиво и одмах је звала шефа. затекли су језив призор.

Два тела на кревету и једно мало даље на поду собе, асве је било пуно крви.

Обдукција би требало да утврдити ко је кога гађао самострелом. Полиција претпоставља да се убица убио након што је усмртио своје цимере. Сада се случај додатно закомпликовао.

Прочитајте ОВДЕ које то “осовине зла” пркосе Трампу и ноћне су му море.

Извор: Курир/Hete

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА