Најновије

БУДИМО ХУМАНИ, ПОМОЗИМО ДЕТЕТУ ДА ПОБЕДИ ТЕШКУ БОЛЕСТ: Немања Прпа (4) болује од тешког облика тумора можданог стабла! (ФОТО/ВИДЕО)

Немања Прпа (4) из Чуруга код Новог Сада оболео је од тешког облика тумора можданог стабла (ГЛИОМ) који је обухватио респираторне органе и хитно му је потребно 48.000 евра за терапије. Немања је збринут у новосадској болници, а његов транспорт у неку другу установу није могућ због тешког стања. Терапије које би требало да прими за њега су преко потребне и веома скупе. У питању су вакцине, а свака кошта по 8.000 евра.

Отац малог Немање (Фото: Јутјуб)

За прву терапију смо скупили новац уз помоћ акција и пријатеља. Њу тек треба да прими. Али, да бисмо наставили даље, молимо вас за помоћ, јер сваки динар значи да се Немањи продужи и спасе живот!

Немања је, иначе, јединац. До пре месец дана његови родитељи мислили су да је потпуно здраво дете, ни не сумњајући да се у њему развија тумор. А онда се прехладио, па су уследила испитивања и сасвим случајно испливале су лоше вести.

Замислите како је његовим родитељима. Живот детета ти зависи од некаквог новца, а ти га немаш. Људи, не окрећите главу!

"Жао ми је детета, али нисам у могућности да помогнем" то је оно што људи помисле када виде овакву објаву... Ајде размислите још једном... Немате 200 динара да пошаљете детету? Нисте свесни колико је ваше мало у оваквим тренуцима некоме много! Нисте свесни да је то некоме живот!

Упишимо 609 и пошаљимо СМС на 3030! (цена је 200 динара)

Ако неко може да уплати детету више од 200 динара, кликните ОВДЕ.

Син хероја са Кошара бије животну битку! Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА