Најновије

ОНЕ СУ ПРОБАЛЕ! Овако су жене доживеле групни секс: Пре него што крене акција...

Ако нисте пробале групни секс, а желите, можда би требало да прочитате овај текст.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Групни секс је углавном мушка фантазија. Међутим, наравно да постоје и жене које маштају о сексу са више партнера али се још увек не усуђују да о томе говоре. 

Ових пет жена искрено је испричало како је изгледало када су оне учествовале у оргијама, а већина њих је поновила ово искуство. 

Нико није био претерано сугестиван ни насилан

Пре неколико месеци сам искусила групни секс, па то технички можемо да убројимо у искуство оргијања. Биле смо нас две девојке и 8 мушкараца. Било је јако узбудљиво и јако, јако забавно. Нико није био претерано сугестиван ни насилан. Једноставно су мушкарци мењали ред изнова и изнова, и тако неколико сати. Неколико пута су ме звали да поновимо дружење, али сваки сам пута заиста имала неодложне обавезе. А стварно бих волела то поново да доживим.

Превише различитих мириса, а ниједан пријатан

До оргијања обично долази на крају вечери. Када су сви већ мање-више пијани, сити и опуштени. Већина учесника је просечног до исподпросечног изгледа. Мало је поза које заиста можете да испробате, будући да је гомила људи на гомили и да неке ствари једноставно нису технички изводљиве. И толико је различитих мириса, ниједан од њих није пријатан, а сваки је све интензивнији што оргија дуже траје. Често сте физички блиски са неким са ким не бисте баш лично волели да будете и прекривени телесним течностима оба пола. И све време покушавате да се не оклизнете на искоришћене кондоме.

Фрајери су тако пуни поштовања

Ја сам жена која је пробала групни секс. Била сам у једном свингерском клубу са пријатељицом и отишле смо у собу у којој се углавном окупљају саме девојке и у којој је један огроман кожни кревет на средини собе. У собу је ушло неколико мушкараца, а ми смо седеле и чекале док не уђе неко ко нам се свиђа. Пришле смо мушкарцима који су нам се свидели, лежале једна поред друге на кревету и уживале док су се они ређали целу ноћ. Било је јако забавно и мушкарци су заиста били пуни поштовања. Сви су носили кондоме и чим бисте некоме рекли "не", исте секунде би одступио. Један љубазни ми је чак дао и марамицу да очистим лице.

Људи су тешки

Оргије знају да буду забавне, понекад, али у већини случајева су ми непријатне и помало чудне, јер неретко захтевају завидну физичку издржљивост и вештине. Једну ствар увек приметим - људи су стварно тешки и та тежина значајно умањује задовољство. Утрне ти рука, нога, хватају те грчеви...

Упознаш се са људима пре него што крене акција

Оно што ми нико није рекао пре прве оргије је то да је неко неписано правило да се пре саме акције упознају људи који ће то вече учествовати. Мом првом искуству је претходило упознавање и дружење у једном ресторану. Једноставно се договори место на које одлазиш да упознаш странце пре него одеш на секс са њима. У почетку ми је то било необично, али се испоставило да заиста помаже у разбијању треме.

Проститутка разоткрила два домаћа глумца. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: cosmopolitan. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА