Најновије

ШЕШЕЉ ЗАГРМЕО У СКУПШТИНИ: Заоштрити односе са Црном Гором и предузети контра мере! (ВИДЕО)

Шеф посланичке групе Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ изјавио је данас да је потребно заоштрити односе са Црном Гором и питао Владу и председника Србије Александра Вучића зашто нису предузели контра мере према Црној Гори због процеса у којем је 11 српских држављана осуђено на затворске казне због државног удара.

Војислав Шешељ, лидер СРС-а (Фото: Јутјуб)

- Србија би могла да откаже међународне уговоре који су у интересу Црне Горе и да откаже гостопримство црногорском амбасадору, а ако то ништа не помогне, да одмах ухапси 11 држављана Црне Горе и да их осудимо за покушај државног удара. Нема доказа –  па нису ни они имали доказе. Па, кад их осудимо наћи ћемо доказе - рекао је др Шешељ на седници Скупштине Србије.

Он је, постављајући питања на почетку скупштинске седнице, казао да је процес оптуженима за државни удар био „монтиран“ и оценио да Црна Гора не заслужује било какве олакшице српске владе, помоћ на било ком плану, економском, стручном, политичком, јер данас се, по његовој оцени, у Црној Гори најгоре поступа према Србима.

- Данас ниједан Србин не може да се запосли у јавном предузећу, лидери српских партија се хапсе без икакве кривице, режим Мила Ђукановића је прерастао у диктатуру, а срамота би било да демократска Србија одржава добре односе са таквом државом – казао је др Шешељ.

Он је навео да би Србија морала да обавештава светску јавност о томе шта се у Црној Гори дешава, те да су све то разлози да Србија „заоштри до краја“ односе са Црном Гором.

Шиптари купују Европу. Погледајте ОВДЕ шта спремају.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА