Најновије

ОВАЈ ЈЕ НАЧИСТО ПРОЛУПАО! УГЉАНИН: Стефан Немања је злочинац!

Председник СДА Санџака Сулејман Угљанин рекао је у Новом Пазару да је Стефан Немања, оснивач српске државе и родоначелник владарске династије, злочинац и да по њему не треба називати школе и улице у Србији!

Улејман Угљанин (Фото: Јутјуб)

Он је казао да је Стефан Немања написао платформу за злочин по којој су касније, како тврди, наводно деловали Ратко Младић, Радован Караџић и Дража Михајловић.

- Срби све оне који су чинили злочине и геноциде над Бошњацима проглашавају националним херојима, свецима, као што је Стефан Немања који је написао платформу за злочин, за истребљење наших предака, Богумила, Илира. Таквом злочинцу су дали звање свеца. Дали су себи за право да основној школи у Новом Пазару дају име тог злочинца - рекао је Угљанин.

Он је додао да је Стефан Немања наводну платформу за злочине написао на Сабору код Новог Пазара који је одржан 1176. године.

Љајић је преварант!

Угљанин је рекао да су Расим Љајић и Муамер Зукорлић уложили велике напоре да са дневног реда седница скупштина у Новом Пазару и Сјеници скину тачке дневног реда које се односе на промену улица у овим местима. Такође, оптужио их је да су покушали да спрече посету бошњачког члана Председништва БИХ Шефика Џаферовића Новом Пазару али да у томе нису успели.

- Расим Љајић је политички преварант који живи у Београду а бошњачко бирачко тело користи као овце за шишање. Расим Љајић и Муамер Зукорлић, који себе називају Бошњацима, мораће ових дана да дају одговор на питање зашто су тако непријатељски настројени према Бошњацима. Одговоре ће морати да дају свом народу, породицима али и када буду отишли у БИХ и на Косово - рекао је он.

- Стефан Немања починио је веће злочине од Ратка Младића.Прочитајте житије Светог Симеона и видећете о чему се ради. Прочитајте шта је његова платформа за истребљење Илира, Богумила и касније наших предака - рекао је Угљанин и додао да Срби и Бошњаци имају потпуно супротстављене ставове о догађајима из ближе и даље прошлости.

Угљанин је пре неколико година у једној емисији рекао да је Свети Сава ближи Бошњацима него Србима што је изазвало различите коментаре у јавности.

- Свети Сава је ближи нама а не вама и ми вам га не дамо, он је наш - рекао је Угљанин у тој емисији.

Угљанин је тада рекао и то да је он најзаслужнији за почетак обнове манастира Ђурђеви ступови надомак Новог Пазара, који је подигао велики жупан Стефан Немања којег је јуче назвао злочинцем. 

Прочитајте ОВДЕ шта је то шокирало пролазнике у центру Београда.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА