Најновије

ПРИШТИНА НАСТАВЉА СА БЕСМИСЛИЦАМА! Шиптари траже одштету од Србије за измишљени геноцид!

Власти лажне државе Косово отишле су толико далеко у свом лудилу да сада у 'парламенту', којим председава Кадри Весељи, доносе резолуцију о наводном геноциду који је Србија починила на Косову! Истовремено, од Београда захтевају и одштету за њима знани покушај истребљења албанског народа из јужне српске покрајине.

Харадинај, Тачи и Весељи (Фото: Јутјуб)

Седница парламента лажне државе на којој ће ова резолуција бити усвојена заказана је за четвртак, а том приликом ће бити покренут и поступак за формирање Међународног кривичног суда за Србе који су починили злочине на КиМ. Према речима Милована Дрецуна, председника скупштинског Одбора за КиМ, све оно што Тачи, Харадинај и Весељи говоре и најављују заправо су обичне будалаштине.

- То је све обична пропаганда за унутрашњу употребу и представља покушај да се направи неки пандан Специјалном суду за злочине ОВК. То раде управо они који очекују да ће се наћи на оптужницама како би скренули пажњу и одговорност са сопствених злочина - истиче Дрецун, додајући да су овакве бесмислене провокације и најаве најбољи начин да се онемогући даљи наставак преговора Београда и Приштине.

Како руски Су-34 избацује најмоћнију авио-бомбу у арсеналу Русије погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА