Најновије

ПЛАЋАО САМ ЈОЈ СТАН 700 € НА ВРАЧАРУ, ТРАЖИЛА ЈЕ 3.000 €, А ОНДА МИ ЈЕ СЛАЛА БАНДИТЕ: Филип Мијатов открио нове детаље о Ани Кораћ!

Филип Мијатов, који тврди да је био у вези са задругарком Аном Кораћ, најављује пред улазак у "Задругу", да ће у ријалитију открити све детаље у вези са њеним наводним послом проститутке.

Ана Кораћ (Фото: Јутјуб)

Филип који је, како сам тврди, био у сексуалној вези са Кораћевом, пред улазак у "Задругу" испричао је неке ствари које се тичу Аниног живота. Он каже да је осам месеци био у "шеми" са Кораћевом током које јој био "финансијска подршка" и да она лаже да су били само пријатељи.

- Када будем ушао у "Задругу" рећи ћу јој да призна да смо били више од пријатеља и да нисам психопата који је прогања и да ми се извини, а уколико то не уради онда ћу испричати све о њеном послу проституке - започиње причу Мијатов.

- Док је била у "Задрузи 1" ја сам јој плаћао стан на Врачару. Месечна кирија је била 700 евра. Међутим, када је почела да прича да сам ја криминалац ја сам престао да јој плаћам тај стан. Када је изашла из "Задруге 1" јавила ми се и као: "Дај ми 3.000 евра да се одљутим". Ја нисам хтео. После ми је слала своје бандите због тога што нисам хтео да плаћам тај стан, запаљен ми је био и аутомобил и тада сам видео да је прешла игрицу – наводи бизнисмен пореклом из Србије, који живи и ради у Лондону.

Мијатов је признао да је гајио осећања према Ани.

- Био сам много заљубљен у њу, али више нисам. Она ме више не занима. Хоћу само да сперем љагу са свог имена – каже Филип пред улазак у ријалити који је најавио за суботу.

Филип је на свом Инстаграм профилу објавио бројне фотографије и видео снимке са Кораћевом као доказ да су били у вези, као и неке фотографије са старлетом Мином Врбашки. Међутим, са њом није имао ништа сем дружења.

- Са Мином нисам имао ништа. Могао сам, али нисам хтео. Није мој тип. И она се бави проституцијом, њена тарифа је 70 евра. И Сања Станковић је из те приче. Она је два-три пута била са мојим другарима, намештали су ми је, али ја нисам хтео. Не волим да плаћам рибе за секс, кад могу да их имам бесплатно – каже Мијатов.

- Све су оне исте, кад добију паре онда те паре троше на гардеробу. Спавају до 2, будне су до 6 - каже Филип.

Са друге стране, Ана Кораћ коју Филип помиње каже да није била сам њим, као и да је прогонио.

Милојку пуштен експлицитни снимак Милијане и Пожгаја! Она пропала од блама, а његова реакција ће вас насмејати до суза. Прочитајте ОВДЕ све детаље.

Извор: Курир/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА