Најновије

ШОК У ЕМИСИЈИ УЖИВО! Ненад Прокић ово рекао у лице Ољи Бећковић, а онда му је она одбрусила! (ВИДЕО)

Драматург Ненад Прокић урадио је нешто у току емисије "Утисак недеље" што је мало ко очекивао. Наиме он је уживо у емисији поменуо детаљ из приватног живота водитељке Оље Бећковић.

Оља Бећковић (Фото: Јутјуб)

- Ненад Илић који је био у нежној вези са тобом, а сад је поп, је својевремено рекао да… да ће нас стићи клетва…да… – није успевао да заврши мисао Прокић.

- Видиш како губиш концентрацију кад бацаш ниске ударце - одговорила му је Оља Бећковић.

Према писању листа Курир, популарна ТВ водитељка је наводно током студија глуме на ФДУ ушла у брак са тадашњим асистентом Ненадом Илићем, али се пар убрзо развео због “неслагања у карактерима”.

- То је била младалачка љубав која је брзо крунисана браком. Све то је некако у њиховом случају ишло исхитрено, па је самим тим и развод брзо дошао. Колико ја знам, они су се упознали на факултету, Ненад је био Ољин професор, иако је само неколико година старији од ње. Бећковићкини родитељи Матија и Вера нису били одушевљени тиме што хоће да се уда тако млада, али се нису ни противили њеној одлуци. Били су вероватно и уверени да ће брзо да се покаје и да ће се овај млади пар растати - каже неименовани извор и додаје да се пар разишао у миру, преноси лист Курир.

Са Косова стижу ужасавајуће вести. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА