Најновије

ПОСТОЈЕ ТРИ ТЕОРИЈЕ: Зашто је Зоран Марјановић искључио телефон у моменту убиства Јелене?

Адвокатски тим Зорана Марјановића, једниног осумњиченог за убиство супруге и певачице "Гранда" Јелене Марјановић, сматра да су климаве тврдње тужилаштва да је он намерно искључио телефон у време злочина, као и да постоје реални разлози зашто телефон у то време није био видљив базним станицама оператера.

Јелена и Зоран (Фото: Фејсбук)

Гостујући у једној емисији у којој је говорио о трећој оптужници коју је тужилаштво подигло против Марјановића, адвокат Стефан Јокић се осврнуо и на Зоранов телефон.

- Из преписке с мобилним оператером види се да не посртоји параван "лог оф", односно команда за искључивање телефона. То може да значи и да зоран није намерно угасио телефон, већ да је он био на неком посебном моду, односно режиму рада - објаснио је Јокић.

Он је појаснио да је телефон случајно могао да се нађе на такозваном сигурносном моду, као и оном сигурносном моду који се поставља у време путовања авионом.

- Такође, не може да се искључује могућност да је телефон изгубио сигнал, што се свакодневно догађа свим корисницима - казао је Јокић.

Други Марјановићев бранилац, адвокат Никоола Думнић, казао је да се све време прави фама око приче са телефонима, а да за то не постоји објашњење.

- Тужилац хоће да каже да је Зоран угасио телефон на почетку насипа, а упалио га готово на месту где је пронађено тело - рекао је Думнић.

Адвокати су се сложили да је било могуће утврдити чији су све телефони били на насипу у том моменту, али да упркос наредби Апелационог суда, то није урађено.

- Утврдило би се ко су корисници који су у том тренутку били ту, али то није урађено. Ми ћемо инсистирати на томе у одговору на оптужницу, али и да се поступак обустави због недостатка доказа, што смо више пута предлагали - казали су адвокати.

Шта је Владимир Марјановић рекао о новој оптужници против Зорана прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА