Најновије

ВАШИНГТОН УДАРИО НА ЧЕЧЕНЕ; КАДИРОВ ПОРУЧИО ИЗ ГРОЗНОГ: Спремни смо да умремо у борби против непријатеља наше отаџбине Русије

Лидер Чеченије Рамзан Кадиров изјавио је да је изненађен одлуком Министарства финансија САД о увођењу санкција против специјалног одреда за брзо реаговање "Терек", који је назвао једним од најбољих и најискуснијих јединица на свету за борбу против тероризма и екстремизма.

Кадиров (Фото: Риа)

"Како се каже, где је Магнитски, а где је Чеченија? С које стране повезују одред 'Терек' са Магнитским?", написао је Кадиров на друштвеној мрежи "Телеграм".

Увођење санкција, како је навео, доказује да се САД плаше мале Чеченије.

"Значи да смо на исправном путу, да делујемо ефикасно, с резултатима, оперативно. Ради народа и ради Алаха спремни смо да умремо у борби против непријатеља наше отаџбине Русије, непријатеља ислама, непријатеља Чеченије и чеченског народа", написао је Кадиров.

Књигу “Мрежни ратови” руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина можете наручити ОВДЕ.

Он је додао да се расположење у целокупном тиму националног лидера Амхат Хаџи Кадирова покварило, јер би сваки члан тог тима волео да се нађе на санкционом списку САД.

"Тим је донео једногласну одлуку да тражи да се сви до једног унесу на санкциони списак", навео је чеченски лидер.

Министарство финансија САД унело је раније на санкциони списак, на основу Закона Магнитског, петорицу Руса и одред "Терек" из Чеченије. Закон Магнитског усвојен је у Сједињеним Америчким Државама 2012. године. Закон успоставља личне санкције за кршење људских права у Русији. Сличан закон на снази је и у Канади.

Посланик СНС поручио грађанима Србије да се спреме за рат, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА