Најновије

СПАДАТЕ ЛИ У ОВУ ГРУПУ? Доктор Милошевић открива који је просек у дужини п*ниса код Срба

Некада се о сексу причало тихо и у малом кругу људи, а са родитељима је било готово немогуће причати о интимним стварима, док је данас када је реч о сексу и сексуалним слободама ситуација у потпуности другачија.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Стручњаци истичу да је данас погоршан комуникациони с*ксуални проблем и да због тога имамо великих проблема са белом кугом и повећаним бројем развода. Због свега тога, по статистичким подацима приближили смо се Америци која је убедљиви шампион на листи земаља по броју развода.

Оно што полако постаје проблем када је реч о с*ксу јесте свеприсутност порнографије која има велики утицај на наше поимање и практиковање с*кса.

- Порнографија на неки начин има неко стимулативно дејство, али искључиво за старије и искусне мушкарце и жене. Код младих људи најчешће има негативан ефекат. Претерано коришћење порнографије у младости нас враћа у регресивно деловање, у мастурбацију. Данас све више има младих људи који мастурбирају и гледају порнографију и своју с*ксуалност своде на визуелни ефекат - рекао је Уролог доктор Александар Милошевић.

Када дођу у ситуацију да имају партнера или партнерку они имају потешкоћа и због тога траже помоћ.

Проблеми са којима се мушкарци у Србији најчешће сусрећу су еректилна дисфункција, али и они повезани са тестостероном, јер због њега и индиректне жеље за доказивањем и борбом на коју их овај хормон нагони, а он изазива и већу с*ксуалну пожуду него код жена. Зато је за њих наука пронашла пилулу која им помаже када имају неки “проблем тамо доле”, а не женама.

Вијагра је направљена како би помогла старијим мушкарцима, али је нажалост у последње време веома популарна и код младих који су успели да искриве њену употребу.

- Еректилна дисфункција је присутна у 50 одсто случајева што код мушкараца зависи наравно од година старости. Код млађих мушкараца је она чешће психогена док је код старијих органска. Она код њих прати шећерну болест, повишени притисак са лековима који се користе и разне друге болести које се јављају после педесете године - истакао је доктор.

Битно је да се нагласи како сексуалност сазрева и са годинама. Док је код нагонске сексуалности која је најизраженија у пубертету најважнија пенетрација као симбол с*ксуалности, она кроз сазревање постаје комуникација која не мора увек да зависи од пенетрације. Зато парови који успеју да превазиђу ту пенетрантну младалачку с*ксуалност они срећно живе до краја живота.  Просек с*ксуалних односа код мушкараца је 2 до 3 пута недељно па све до једном годишње.

Питање којим се у Србији бави највећи број мушкараца јесте колики је просек када је у питању дужина пениса код Срба.

- Доња граница се у последњих 10 година стално помера наниже, шта је нормално. Морамо да почнемо од вагине. Просечна вагина је од 6 до 9 центиметара дубока, с тим што је она код младих девојака и жена има могућност еластичности и има могућност развлачења и до 13, 14 и 15 центиметара. Поготово ако је жена припремљена за с*ксуални однос, ако је узбуђена, истакао је доктор.

Ситуација је другачија код уплашених младих девојака и старијих госпођа код којих долази до атрофије, па је некада и 6 центиметара превелико. Данас се сматра да је нормална величина пениса у ерекцији од 7 до 17 центиметара.

За жене је пожељна и нормална величина пениса у ерекцији од 13 до 14 центиметара. Пенис од 13, 14 и 15 центиметара је сасвим коректан јер не наноси бол.

Сексуалну исповест девојке из фине породице погледајте ОВДЕ.

Извор: Teлеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА