Најновије

МАНИПУЛАЦИЈА ЈЕ ОГОЉЕНА: Протести у Француској ће експлодирати, само је питање момента! Погледајте видео који медији крију! (ВИДЕО)

Више нико не говори о Жутим прслуцима, јер већина мисли да је ствар завршена и да су Жути прслуци коначно “побеђени”. Истина, све је то урађено перфидно и инфилтрирањем Антифа, Блекклока, странкама и политичарима квази левице, и одавно проданим синдикатима. На жалост свих набројаних план би се могао врло лако пореметити. Ситнице разумљиве малом броју особа, то јасно најављују.

Жути прслуци (Фото: Јутјуб)

Једна од таквих ситница је и видео који вам преносимо, а који мејнстрим медији крију и поричу. Град Париз окружује пут дужине 35 км у облику прстена коју зову Булевар Периферик. Желите ли брзо стићи на другу страну Париза, Периферик је најбољи избор. Уђете у њега и врло брзо заобиђете семафоре и градске гужве. Ово је дефинитивно најпрометнија улица у Паризу.

На видео снимку видимо Жуте прслуке који у колони улазе у град Париз, прелазећи управо изнад горе описаног Периферика. Малу групу Жутих прслука прати велики број полицајаца. Сниматељ овог видеа тачно зна шта ради и шта жели да прикаже јавности. Очекује и дочекује момент преласка моста Жутих прслука и реакцију возача.

Изнад Периферика је мост и на њему Жути прслуци, а испод се налазе аутомобили који круже око Париза. У наслову видеа пише да улазе у Париз 18., међутим то није истина. Жути прслуци улазе у богати део Париза 17. користећи улазну тачку која се зове Порте де Камперет, а долазе из још богатијег града Левалои-Перет.

У моменту када су стигли на мост изнад Периферика, угледали су их париски возачи за које власти говоре да нису склони Жутим прслуцима, јер их ометају у пословним и приватним активностима. Манипулација је огољена. Сирене подршке готово свих возача су дале крила Жутим прслуцима, а изненађене су полицајце, који служе саставу, натерале на акцију.

Транспаренти и заставе које носе Жути прслуци потврђују да се ради о изворним Жутим прслуцима, а не инфилтрираним манипулаторима који отварају теме расизма, антисемитизма, настоје посвађати послодавце и запослене, промовишу лична права и плачу за беба-фокама, док жртве на Блиском не могу да му извуку ни једну сузу.

Изворни Жути прслуци желе две ствари: контролу политичких представника путем референдума и контролу Централне банке тј. желе да утичу на монетарну креацију, која је сада у рукама мањине ван Француске. Ради се о истинским суверенистичким идејама, а не козметичким или идеолошким захтевима које намеће састав и они који у њега имају поверења.

Угушити један покрет је могуће, али угушити кризу значи одгодити је за одређено време, након којег ће криза изронити јача и радикалнија.

Мали додатак – Како препознати искрене и поштене левичаре или десничаре тј. Жуте прслуке?

Да би препознали искрене и поштене левичаре или десничаре не треба нека велика мудрост. Не треба улазити у њихова уверења јер су она лична и зависе о низу фактора на које нико не може да утиче. Довољно је проценити особу и њено понашање. Особе које, без обзира на идеолошка уверења, траже заједничке интересе о којима зависи њихова егзистенција, су поштене особе и као такве их треба узети. Нагињу ли оне традицији, прогресизму, нацији, народу, Европи или космополитизму, заиста није битно. Тражењем заједничких интереса засигурно ће сви уз договор доћи да најбољег решења. Код договора нико не сме да буде искључен, осим социопатолошких профила с којима договор није могућ. Срећом њих је мало, али су се својим манипулацијама наметнули и данас владају.

Изворни покрет Жутих прслука на жели идеолошке поделе, него бољитак за све оне који придоносе, живе и раде у Француској, без обзира на боју коже, страначку и идеолошку припадност. Првенствено желе водити рачуна о свом дому, а тек онда о туђем. Пример је доња фотографија која говори више од речи.

Прочитајте ОВДЕ зашто је Брисел на ивици да направи историјску грешку на Балкану!

Извор: logicno. com/Саша. Ф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА