Најновије

Шиптари на Косову желе да оснују службу по узору на Мосад која ће ликвидирати Србе широм света (ФОТО)

Бивши припадник ОВК Ридван Тахири предложио формирање специјалне обавештајне службе по узору на Мосад, која ће киднаповати и убијати Србе који су осумњичени за наводне ратне злочине на Косову и Метохији. Операције се не би ограничиле само на територију Космета, него и шире, укључујући ту и ужу Србију.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Такву праксу имамо у Изрелу, преноси Тахиријеве речи интернет портал gazetaexpress.

„За хапшење ратних злочинаца који су починили наводне злочине и наводни геноцид над албанцима на Космету треба формирати неколико оперативних група. Прва група би прикупљала податке о мети и реализовала операцију њеног праћења. Друга група би била намењена за елиминацију мете (ликвидација или отмица). Трећа група би преко дипломатских канала обезбедила пребацивање отетих у Приштину“- излаже своју идеју Тахири.

Према овом новинском издању, са овим предлогом су упознати сви релевантни косовски лидери.

Ово помало ексцентрично лице је објавило и десетак фотографија са обуке која је извођена у иностранству. На њему је приметна и мајица маслинасте боје на којој пише „Israel Tactical Schooll, Counter Terror Academy“. Тахири је током свог боравка на обуци користио различите врсте ватреног оружја, а посебно снајперске пушке.

За сада није познато да ли је Ризван Тахири на ове тренинге ишао у својству званичног представника тзв. државе Косово, или у својој приватној режији.

Србија ће постати сила, добија моћни ПВО систем "панцир"! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: bog-rata.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА