Најновије

ПАРОВИЋ "ПОКАЗАО ЗУБЕ" УГЉАНИНУ УСРЕД НОВОГ ПАЗАРА: Вређању Србије и Срба дошао је крај?! (ВИДЕО)

Делегација Народног слободарског покрета посетила је Нови Пазар у склопу кампање јавног заговарања Закона о забрани антисрбизма. Том приликом су у седиште политичке странке СДА - Сулејмана Угљанина однели примерак Устава Србије као и предлог Закона о забрани антисрбизма.

Сулејман Угљанин и Мирослав Паровић (Фото: Јутјуб)

Како наводе из ове странке разлог за овакав потез је то што већ дуже време Сулејман Угљанин јавно износи ставове који су у
супротности са државним и националним интересом, а што Слободари сматрају циљаним ширењем антисрбизма ради изазивања дестабилизације у Рашкој области и стварања “новог Косова”.

- Наш став је да држава мора да реагује на изазове, а најбољи начин је институционална реакција. Када постоје јасни закони који се доследно примењују то онда спречава да свако ради шта хоће. Примера ради, да је на снази Закон о спречавању антисрбизма који ми предлажемо у Новом Пазару не би у главној улици била табла која велича осуђеног ратног злочинца, једног од идеолога “Велике Албаније” и носиоца високих нацистичких одликовања, “Аћиф ефендије” - истакао је Мирослав Паровић.

Погледајте ОВДЕ предлог Закона о забрани антисрбизма.

Србија спрема контрамере Приштини због такси. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА