Најновије

ДА ЛИ ЈЕ ВУЧИЋУ ОДЗВОНИЛО?! Још један протест "1 од пет милиона" у Београду

У Београду је вечерас код Теразијске чесме одржан 25. протест „Сви као један — један од пет милиона“, на којем су говорили глумац Бранислав Лечић, професор Факултета политичких наука Чедомир Чупић и Арис Мовсесијан из Нове странке.

Протест 1 од 5 милиона (ФОТО: јутјуб)

На протесту је поново ношен транспарент „Стоп крвавим кошуљама“, а од представника опозиције били су Борко Стефановић и Вук Јеремић.

Професор Чупић је рекао да су за протеклих шест месеци грађани показали да нема ко да их заустави у њиховој борби и да само упорни могу да остваре оно што желе.
 

“Ви сте увари пламена протеста. Сада сте жишка, али не знамо када ћете постати пламен који ће однети ову власт”- казао је Чупић.

Лечић је најавио да ће 8. јуна великим протестом обележити шест месеци демонстрација које су почеле због напада на једног од лидера Савеза за Србију Борка Стефановића.

Лечић је рекао да протести представљају “озбиљан и велики посао”, да ту није реч само о шетњи, већ да протести представљају “борбу за достојан живот сваког грађанина у нашој земљи”.

На почетку окупљања Арис Мовсесијан, иначе члан Нове странке, рекао је да неки људи кажу да се протести осипају али, како каже- “Ако се окренете око себе, нећете видети тако”.

Потом је уследила шетња уобичајеном трасом до РТС-а, где су учесници протеста одржали “дневник слободне Србије“ уз ретроспективу протеста, где је гост био Борко Стефановић, а завршили је код зграде Председништва Србије.

Општи хаос у Тирани, прочитајте ОВДЕ.



Извор: sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА