Најновије

"БУКВАЛНО МЕ РАЗВАЛИО!" Клинци јој плаћају пиће, али само су старији мушкарци добри за секс!

Пре неких три године почела сам редовно да излазим, али мој прави живот почео је кад сам кренула на факс. Одрасла сам у малом градићу, не пуно далеко од Београд, и тамо сам завршила средњу. Када сам дошла у Београд, да студирам, осетила сам невиђену слободу.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Почела сам да излазим са момцима, а моја цимерка, која је три године старија од мене научила ме је триковима помоћу којих могу да добијем од њих шта год хоћу... Наравно, било је и секса. Момци на журкама и по клубовима нису много храбри, али преко другарица је лако наћи понеко маче које једва чека да те изведе и плати пиће или вечеру. А када бих била расположена, довела бих их и у собу, на секс...

Међутим, мој живот се тотално променио када ме је на једном сплаву смувао један старији човек. Звао се Сретен. Било је то тотално бизарно, нешто чему се никад нисам надала. Заиста сам мислила да ћу га откачити, али некако ми је узео број телефона... Завео ме је, и рекла сам себи: "Дај, шта има везе што има пет банки, опет је сладак, све треба испробати!"

Али, када смо завршили у кревету, тотално ме је распаметио! И није била ствар само у искуству. Ствар је била у томе што је секс са њим трајао два сата, и св*ш*ла сам три пута! Прво ме је мајсторски лизао, а кад је почео да улази у мене тако разрађену, потпуно ме је освојио. Клинци би св*ш*ли чим би ме пипнули - уђу, једном, двапут, и већ готово, ја ништа и не осетим. Али, са мојим новим љубавником било је другачије: он ме је буквално развалио!

После те вечери сам се опаметила. Сада клинце само вучем за нос, и пуштам их да ми плаћају пића, вечере, да ме воде на журке и ђуске, а у гаћице их не пуштам ни под разно. Нека се на другима вежбају! После Сретена, упознала сам још једног маторца, Милоша, и он такође није изневерио моја очекивања.

Сада упражњавам секс само са њима двојицом... Понекад ми, додуше, зафали нека стварно романтична љубав, не могу да кажем да сам у Сретена или Милоша баш-баш заљубљена, мада сад не бих могла ни да замислим живот без наших авантура у кревету. Али, не знам чему уопште да се надам... Данашњи момци су прави шмокљани…

Многи обожавају анални секс, а колико је опасан прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА