Најновије

ИСПОВЕСТ СРБИНА ПРЕДРАГА МИЛОВАНОВИЋА КОГА СУ АЛБАНЦИ ЗВЕРСКИ ПРЕТУКЛИ: Највише их је изнервирало кад су чули Марш на Дрину!

Предраг Миловановић из села Угљаре код Зубиног Потока, који је са још петоро комшија ухапшен у уторак пре подне, пуштен је вечерас да се брани са слободе.

РОСУ (Фото: јутјуб)

Такозвани “косовски тужилац” терети га да је са комшијама учествовао у "ометању правде", односно да су на путу код Зубиног Потока "подигли барикаду како би спречили пролазак јединице Росу која је кренула ка Зубином Потоку да хапси полицајце".



“Одвезао сам децу до школе, супругу на посао, био сам у дворишту рођака, рекли су ми да је нека гужва, да се нешто дешава доле према кући.” – прича Миловановић

“У међувремену жена ме звала да пита јесам ли стигао кући причао сам са њом кад је дошла полиција... Кренули су дикретно ка мени, бацили ме на земљу, отели ми телефон, хтели да га искључе, укључе…”

“Тукли су ме, везали, убацили у џип...У џипу, телефон је неко време био укључен, жена је све слушала...”

“После извесног времена, жена је поново звала, кад су чули "Марш на Дрину" како је телефон звонио, то га је жестоко изнервирало, разбио је телфон, био ме је до бесвести” –  прича Миловановић.


Да ли Усташе спремају нову “Олују”, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Курир
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА