Најновије

ЈА САМ САМО СЕВЕРИНА! Певачицу оптужили да је са мужем Игором покушала да убије Милана Поповића, ево шта она каже!

Хрватска певачица Северина Којић огласила се на друштвеној мрежи после писања медија да су наводно она и њен супруг Игор покушали да убију Милана Поповића, а све како би је јавно уништили и као мајку и као особу.

Северина Којић (Фото: Јутјуб)

"У судској борби за своје дијете, од његовог оца добила сам, поред до сада разних епитета и постављаних ''дијагноза'', и неслужбени статус ''убојице'' у покушају оца детета. Разлог је једноставан... Отац није успио добити одмах и сада оно што си је зацртао од надлежних хрватских институција укључених у поступак па је, незадовољан и љут након јучерашњег суда, ''пустио'' у јавност вијест о покушају његова убојства од стране мене и то путем и уз помоћ мог супруга Игора. Да није жалосно, било би трагикомично чиме се све појединци служе у тзв. ''борби'' на суду, а све под кринком најбољег интереса свог дјетета, и да границе 'фер плеја' и интереса дјетета ту нема, већ је циљ тотално уништење мене и као мајке и као јавне особе", написала је Северина. 

"Свакоме је јасно да је то плаћени оглас и да, ако треба, ради побједе мајку треба прогласити и убојицом. Нисам убојица нити ћу то постати, ја сам само Северина која се не љути на наведене појединце, јер нису они криви што им сустав, који не функционира, дозвољава да раде што хоће уз помоћ новаца... Нећу поднијети нити никакве тужбе ради наведеног плаћеног "огласа" у новинама, јер је свакоме јасно каква то особа ради и може радити, и то свом дјетету, а ја ћу и даље бити мајка свом дјетету и само Северина. Како једна пјесма каже ''далеко му кућа..''

Подсетимо, певачица и Милан Поповић већ пет година се боре за старатељство над сином Александром пред хрватским судом. 

Прочитајте ОВДЕ коју то дијагнозу има Миљана Кулић.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА