Најновије

ВОЈНА АГРЕСИЈА НА ВЕНЕЦУЕЛУ ПИТАЊЕ ЈЕ ДАНА, А МОЖДА И САТА! Испливале поуздане информације да Американци спремају напад! (ВИДЕО)

Венецуеланска медијска група објавила је да је војна интервенција у Венецуели "неизбежна". Позивајући се на "поуздане изворе", "Нотисијас Венецуела" тврди да је војна интервенција неизбежна у Венецуели, додајући да ће операција трајати све док постоји отпор.

Амерички носач авиона (Фото: Јутјуб)

Венецуеланска медијска група није навела шта су њихови извори, нити су навели које ће стране снаге вршити наводну интервенцију. Међутим, у последња 72 сата, администрација америчког председника Доналда Трампа више пута је изјавила да нису искључили војну интервенцију у Венецуели. Трамп је у петак одржао телефонску конференцију с руским председником Владимиром Путином како би разговарао о догађајима у Венецуели.

- Имали смо дуг и веома добар разговор са руским председником Путином. Као што сам увек говорио, много пре почетка лова на вештице, слагање са Русијом, Кином и свима је добра ствар, а не лоша ствар – објавио је Трумп на Твитеру.

Онда је додао: – Разговарали смо о трговини, Венецуели, Украјини, Северној Кореји, контроли нуклеарног оружја, па чак и о руској превари. То је био врло продуктиван разговор!

Свет је у шоку! Ким Џонг Ун испалио ракете. Погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА