Најновије

СEКС СА ПРОСТИТУТКОМ: Женама је ово издаја, али ево зашто мушкарци воле да плате, можда нешто научите!

Свако има став када је у питању бављење проституцијиом. Ипак, ма какав да је ваш става, добро је да знате да је то најстарији занат на свету и да опстаје управо зато јер корисницима услуга пружа неко задовољство. О чему је реч, говори сведочанство на хиљаде задовољних муштерија.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Наиме, мушкарцима је секс са проститутком неопходан јер тако добијају оно што од своје жене не могу добити.

Зашто мушкарце привлаче проститутке?

Када жена сазна да је њен мушкарац некад користио или да користи услуге проститутке она одмах почиње другачије да га гледа. Неке су у стању да га након година везе или брака оставе, неке направе скандал, док се друге праве као да ништа нису ни чуле ни виделе.

Постоји и онај тип жена које желе да знају зашто њеног мушкарца привлачи проститутка?

Мушкарци се обраћају проституткама јер: не морају да се удубљују у разговоре, не морају да се брину о њиховим осећањима, не морају да воде рачуна о томе да ли ће се увредити или не, а своје  сексуалне жеље откривају без блама...

Ево шта свака жена може да научи од проститутке:

Слушајте

Често мушкарцима недостаје пажња њихових жена. И јачи пол трага за раменом на које би се наслонио, да се изјада без страха и срама. Зато најважније је да научите да слушате свог мушкарца  и дате му прилику да говори када има тежак дан или када се појаве проблеми на полу.

Заводите

Визуелни доживљај је важан. Проститутка никад неће обући нешто јефтино, већ нешто што наглашава њене најбоље атрибуте али с укусом.

Због тога се код куће  облачите изазовно, али с укусом. Кратак свилени огртач, секси чарапе и добар веш могу да учине чуда. Водите рачуна да увек будете дотеране  у смислу маникира, педикира, депилације и лепе фризуре.

Ако желите да обрадујете супруга, дочекајте га када дође са посла обучени у изазовну хаљину са деколтеом или у кућном огртачу испод којег немојте облачити доњи веш.

Будите слободне у сексу

Монотонија у сексу убија више од монотоније у животу. Због тога се потрудите да мало "зачините" ствари у соби. Изненадите свог човека са новом и необичном позом у сексу, са интимним играчкама...Ослободите се у сексуалном смислу колико год можете и видећете да ћете се и ви и ваш супруг осећати срећније и задовољније.

Будите послушни

Пустите мушкарцу да буде то што јесте. Њему је неопходно да се осећа моћно и јако. Допустите му да вас заштити... Проститутке допуштају да им мушкарац у кревету ради шта год жели, то урадите и ви.

Не спречавајте га у намери да оствари своје сексуалне фантазије. Ако их не оствари са вама, оствариће их са неким другим.

Играјте се

Живот је озбиљна ствар, секс то није. Будите срећни што можете да се играте са својим мушкарцем. Доделите себи улоге опаснице, домаћице, ватрене жене и уживајте. Верујте нам уживаће и он!

Савет плус:

Чаки кад глумите, чак и у спаваћој соби, увек морате да будете то што јесте и никад не дозволите да се деси нешто што не желите. Битно је да се ви осећате добро, па ће се тако и ваш мушкарац осећати добро.

Никад искренију исповест проститутке прочитајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА