Најновије

ОСИПА СЕ ШАМПИОНСКИ ТИМ ЗВЕЗДЕ! Савић на продају, Јовичић и Јовељић пуне касу, Милојевић добио рок да се изјасни!

Тим Црвене звезде доживеће реконструкцију током лета, а шампионску екипу напустиће неколико играча који су имали важну улогу ове сезоне.

Прослава титуле (Фото: Јутјуб)

Како пише Спортски журнал, дозволу за одлазак добио је заменик капитена Вујадин Савић, који је зимус био близу преласку у Трабзон. Црвено-бели траже штопера другачијег профила, као што је Радован Панков, док су Милуновић и Бабић играчи сличног стила баш као Савић.

Бабић се у финишу сезоне изборио за предност на терену у односу на Савића, али како сазнаје поменути извор и он је један од играча за које би овог лета могла да стигне понуда из иностранства. Ипак, наводи се и да би на његов одлазак могао да буде стављен вето до зиме, с обзиром на то да је некадашњи капитен Војводине показао завидан успон у протеклом периоду.

Бранко Јовичић је на продају и он би могао да напуни касу шампиона. Црвено-бели се надају да би могла да стигне понуда од око 1.500.000 евра. На излазним вратима би могао да се нађе и Горан Чаушић, који није оправдао статус појацања од 1.000.000 евра, али како пише Журнал можда ће добити још једну шансу. 

Уколико Звезда добије адекватне понуде, клуб би могли да напусте Филип Стојковић и Милан Родић, пошто су адекватне замене у виду Милана Гајића и Марка Гобељића  спремне. Челници клуба највећи прилив капитала очекују од продаје суперталентованог Дејана Јовељића, који је најближи одласку у Немачку. Млади голгетер је још одраније на радару Штутгарта и Мајнца. И Ричмонд Боаћи је на излазним вратима.

С друге стране, врло су мале шансе да клуб овог лета напусте Душан Јованчић, Марко Марин, Милан Борјан, Милан Павков и Мирко Иванић. Вероватно це даљи планови бити јаснији од 15. маја, када је рок да се изјасни о даљим плановима добио и шеф струке Владан Милојевић.

Како је прошао састанак коју је КК Будућност одржао у Загребу и ко се од тимова из Аба лиге одазвао сазнајте ОВДЕ.

Извор: Журнал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА