Најновије

"Привлачиле су га сцене из лезбо порнића!" Напиле су се, па су решиле да му удовоље!

Догађај о коме ћу писати десио се пре 15 година. Моја генерација славила је матурско вече, а ја сам, наравно, већ око 10 била мртва пијана и само је било питање тренутка када ћу направити неку глупост.

Илустрација (Фото: Beeg. com)

Са најбољом другарицом Слађом (која је такође била нациркана) договорила сам се да спопаднемо Марка, дечка на кога смо се опасно ложиле и нисмо имале проблем да га делимо. Око 4 ујутру сви су кренули да се разилазе, а ми смо пришле Марку и питале да нас повезе кући, на шта је он одмах пристао. Ја сам имала празну гајбу, па су обоје свратили на још једно пиће пре растанка. 

После сат времена и још једне испијене флаше вотке, све троје смо се нашли заједно на кревету. Слађа је прва прешла у акцију: пољубила је Марка и почела да му откопчава панталоне. Он се није бунио, наставио је игру; скидао ми је брус, љубио груди и завлачио руке у гаћице.

Тражио је се љубимо и мазимо по целом телу, каже, увек су га привлачиле лезбо сцене у порнићима. Пожудно нас је гледао, а када више није могао да издржи, ухватио је једну, па другу.

Ове године славимо 15 година матуре. Питам се... да ли би пристали да све поновимо?

Кад чујете шта пушење ради пенису, престравићете се! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА