Најновије

"Вучић покушава да призна КиМ на један психопатско-фантомски начин" (ВИДЕО)

Гост TВ Славије био је по други пут др Драган Петровић научни саветник у области друштвених наука.

Александар Вучић (Фото: ЈУтјуб)

Према гледишту др Петровића Западом владају дегенерисани глобалистички мултинационални центри, пре свега економске моћи, без религије, познате идеологије, националности, врло слабог хетеросексуалног идентитета и додира са обичним светом, а њихов продукт су Вучић и људи око њега. Петровић објашњава планове, циљеве, методе деловања тих центара моћи у свету и у Србији, начине како се том утицају одупретими и примере доброг супротстављања.

Укратко, глобалистичка неолиберална економија одговара уском кругу богатих, а мигрантски притисак у ствари треба да уведе јефтину радну снагу у Европу, дакле богати требају бити још багатији, а сиромашни још сиромашнији.

Према мишљењу Петривића у Србији је на снази:

„колонијална економија чија је сврха исцрпљивање наших ресурса и осиромашење нашег становништва... Размере унишења Србије у невероватне и непојмљиве... а јавност не зна ништа о томе.“

Он тврди да су Природна богатства Србије добрим делом већ продата и то у бесцење британској обавештајној служби, разном пролобалистичком капиталу, међу којем и јеврејском. Како је у питању велики интерес, свако противљење може довести до крајњих последица.

Према његовим речима, читава влада Србије је на услузи том капиталу и за то добија обилату провизију. Тврди да влада примењује потпуно погрешни економско социјални модел, према налогу Западних центара моћи, да су на челу државе недовољно стручни људи који нису професионално остварени.

Петровић сматра да:

„Ако се овако настави, чак и по овим подацима који су фризирани, ми не можемо ни за пет до шест деценија да престигнемо земље у региону, као што су Хрватска, на оном нивоу на којем се оне сад налазе!“ Р

азлог медијског мрака у Србији Петровић објашњава тиме да Вучић одрађује послове за поменуте центре моћи и зато му је потребно 99% медија у Србији да би то прикрио, а који су део окупационог система. На јавном небу и политичкој сцени Србије постоје конструкти Вучића и његових „Западних пријатеља“, где Чедомир Јовановић, Соња Бисерко, Јелена Милић и слични служе да изигравају издајнике, а СРС екстремне десничаре, а све у сврху да буде створена слика  СНС-а као разумне средине.

Према мишљењу Петровића, заправо постоји Вучићева:

„лажљива маска националног елемента... има пацијената који то гутају, што су глупљи и необразованији то више верују у те будалаштине.“

Вучићеву националну политуку Петровић оцењује као потпуно издајничку. Скорашњи упад јединица РОСУ на север КиМ, Петровић тумачи дугом Вучићевом политиком издаје српских националних интереса.

Петровић каже:

„Да он има иоле поштене намере он не би цео север разоружао безбедоносно... Све је предао и сад хоће да се ценка, то је сулудо. Наше највеће „оружје“ је непопустљивост Приштине, они не желе да пристану ни на шта, што не би била потпуна капитулација, а њему се жури. Он се труди да дрогира наше јавно мњење да би нешто увалио, извинитите на изразу „муда за бубреге“... Мислим да Вучић жели то да реализује на један може се рећи психопатски начин, као неки психопата фантом.“

Он оптужује да је у склопу своје службе Западим глобалистичким центрима моћи, Вучић је одиграо лавовску улогу у учлањењу Црне Горе у НАТО, помогао режиму Ђукановића да добије прошле изборе и  и даље му помаже да опстане на власти и припрема терен за насељавање мигранта у Србију. Како Петровић незванично сазнаје, према тајним преговорима Вучића и вођа Албанаца, под посредством њихових патрона, север КиМ би требао да припадне Србији, делови општине Прешево Албанцима, а језеро Газиводе Енглезима.

У вези Вучићеве посете Св. архијерејском сабору СПЦ, Петровић је казао:

„Немере господина Вучића у вези КиМ... су тако мрачне и капитулантске, да нема човека у цркви који на то може позитивно да реагује.“

Вучићу je СПЦ дала до знања, да се свему противи што је до данас учинио по питању КиМ, што наравно медији прикривају. Сматра да би било добро да Црква изађе са литијом у знак протеста према Вучићевој косовској политици. Мишљења је, да су утицај дијаспоре и цркве два капитална ресурса у овим тешким временима за српски народ која он мора искористити. Предлаже формирање нацоналне странке са јаком социјалном политиком.

Драган Петровић је закључио на основу скорашњих посета замљама Запада, да је хришћанство у озбиљној кризи.

Шта асе крије иза Макронових слаткоречивих понуда Русији сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА