Најновије

"ЗНАМ ШТА СИ РАДИО У АМЕРИЧКОЈ АМБАСАДИ!" Бошко отишао Палмеру на ноге, Шешељ му очитао лекцију!

Представници дела српске опозиције, међу којима су били Драган Ђилас и Вук Јеремић, састали су се јуче у Београду са замеником помоћника државног секретара САД Метју Палмером, иза затворених врата.

Обрадовић и Шешељ (Фото: Јутјуб/ Правда)

Према писању медија, на састанку се појавио и Бошко Обрадовић у пратњи лидера ДС Зорана Лутовца и лидера Народне странке Вука Јеремића.

Председник СРС Војислав Шешељ није изненађен тиме да СзС иде на ноге америчком дипломати. 

- За мене то није неочекивано. Отишли су код својих газда да поднесу извештаје о досадашњем деловању и да приме нове налоге. Ја сам од самог почетка знао да су они страна агентура, америчка и британска и да испуњавају стране налоге. Они су толико жељни власти, моћи, утицаја и богатства, да су спремни да служе непријатељима свог народа да би то постигли - изјавио је Шешељ.

Лидер радикала рекао је да се Американцима не смеју прећутати сви негативни аспекти њихове политике на Балкану, а на питање како то да њега нису позвали на састанак, већ само један део опозиције, Шешељ одговара:

- А, како мене да зову? Шта би мени рекли, а знају унапред шта бих ја њима рекао – изјавио је председник СРС, те изјавио да Палмеру, као заменику помоћника државног секретара не би ишао на ноге, чак и да жели састанак са њим.

Вођа СРС одговара да је он први прозрео Бошка Обрадовића, који је прво покушао да приволи СРС на коалицију, а онда почео да говори против Шешеља.

- Јесам ли га ја одмах препознао чим сам га упознао? Одмах сам знао ко је и шта је! Он никад није био патриота, а јесте десничар, али десничар најгоре врсте – љотићевац! Немачки војници нису стигли ни да се наспавају у Београду 1941. године, а Љотић се већ ставио у службу Хитлеру против свог народа. Бошко Обрадовић је следбеник политике Димитрија Љотића – изјавио је председник СРС. 

Руси лансирали ракету судњег дана. Њено име је тајна, а главни циљ је одбрана Москве од америчких ракета. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА