Најновије

Мики Ђуричић спроведен у затвор! Следи му робија због насиља над женама! Ово су сви детаљи (ВИДЕО)

Мики Ђуричић брзом реакцијом надлежних спроведен је у затвор због насиља над женама које је показао у ријалитију "Задруга". Наиме, Суд је одредио притвор ријалити такмичару од 30 дана.

Микију одређен притвор (Фото: Јутјуб)

Бивши учесник "Задруге" Мирослав Мики Ђуричић данас је у полицији саслушан због тога што је у раним јутарњим часовима ошамарио Сузану Перовић, а потом штакама претукао Надежду Биљић у ријалитију "Задруга", због чега је истог тренутка дисквалификован и најстроже кажњен, а према последњим информацијама, њему је одређено задржавање.

Наиме, како Пинк сазнаје, Ђуричићу је јуче одређен притвор од тридесет дана, након чега је спроведен у затвор.

Подсетимо, Мики је најпре насрнуо на своју емотивну партнерку, коју је ошамарио, а потом је из чиста мира у више наврата пљунуо бившу девојку Надежду Биљић, коју је потом неколико пута штаком задао више удараца по телу, због чега је бризнула у плач. Биљићева је данас у полицијској станици дала исказ тим поводом, а њени родитељи су поручили да је против Ђуричића због насиља над њиховом ћерком покренута тужба.

Такође, Ђуричићево понашање најоштрије је осудио и Пинк - у саопштењу наводи се да се јавно оштро осуђује било каква врсту насиља, било да је физичко, психичко или вербално.

На основу уговора који је такмичар потписао са РТВ Пинк, уследиће и тужба против њега, а овим путем Пинк је апеловао и на надлежне органе – полицију, судове и тужилаштво да поступе у складу са законом и осуде насилника.

Подсетимо, Ђуричићев поступак најстроже је осудио и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Кија замешала куковима, а онда и гузом. Коцкарева сески плесом запалила друштвене мреже. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА