Најновије

НОВА УПОЗОРЕЊА СРЂЕ ТРИФКОВИЋА: Шиптари би да пресеку Коридор 10, запад Србији спрема превару и лудачку кошуљу!

Срђа Трифковић је прокоментарисао и изјаву заменика директора Савета за националну безбедност САД, Џон Ерата о томе да су албанске таксе на српску робу само "привремена сметња" и да су "оправдане као одговор на кампању против признања Косова које је Србија покренула у међународним организацијама".

Срђа Трифковић (Фото: Јутјуб)

- Неки средњеразредни бирократчић из Савета за националну безбедност да је "великодушну" понуду да ће Албанци повући таксе, ако се Срби обавежу да више неће лобирати за повлачење признања. Ствар је гротескна и комична. Такве понуде долазе само од стране проконзула неког покореног поглавице дивљег људождерског племена – изјавио је Трифковић.

Он је објаснио да Албанци имају неограничене апетите. 

- Минимум за њих је Косово плус Прешево, уз пресецање Коридора 10. Не бих искључио могућност да заузврат понуде Лепосавић и Зубин Поток. Они имају неограничене апетите и неограничену енергију – сматра проф. Трифковић. 

Трифковић подсећа да Србија не треба да наседне на обећања да ће добити нешто са Запада ако попусти по питању Косова и Метохије. 

- Па, ми смо видели из богатог искуства како то бива. Једна од дефиниција лудила је да понављаш исте потезе, у нади да ће уследити другачији резултати - рекао је проф. Трифковић у јутарњем програму Хепи ТВ.

Да ли на пролеће следи референдум о Косову прочитајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА