Најновије

ПРОГОВОРИО ФОТОГРАФ КОЈИ ЈЕ ПРАВИО КАТАЛОГ ПРОСТИТУТКИ ЗА МАКРОА МИХАЈЛА: Открио ко је све од познатих на фоткама и шта су тражиле од њега!

Девојке које су радиле за естрадног макроа Михајла Максимовића наводно је фотографисао један од познатих градских фотографа, који је на саслушању рекао да су девојке биле пресрећне.

Мими Оро (Фото: Јутјуб)

Фотограф који је био ангажован да слика проститутке за каталог естрадног макроа Михајла Максимовића, који је у притвору пошто је против њега покренута истрага, открио је на саслушању у тужилаштву да су девојке биле срећне и задовољне док их је сликао!

Како Курир сазнаје, фотограф чије је име познато редакцији, наводно је испричао да му се ниједна од њих није жалила да је приморана да ради за Максимовића или да се фотографише за каталог.

Еуфорија

Извор Курира открива и да је фотограф потврдио да су међу девојкама које је сликао у провокативним издањима биле Божана Вујиновић, Милица Живановић, познатија као Мими Оро, и многе друге. Посебно је навео да је међу њима била и извесна Лена, која му је остала у сећању јер је била пресрећна због фотографија.

- Девојке су биле задовољне. Лена је, рецимо, била толико еуфорична због фотографија, као да сам је сликао за магазин Вог - открио је, како сазнајемо, фотограф.

Строга казна за дрогирање

Једна од девојака која је признала на саслушању у тужилаштву да је радила за естрадног макроа као проститутка, како извор Курира открива, испричала је да јој Михајло није бранио да има дечка, нити је девојкама било шта бранио, осим да конзумирају дрогу:

- Узимање кокаина било је строго кажњиво, јер је било забрањено. Михајло није желео такве девојке - открила је проститутка, која је, по сопственом признању, радила за најпознатијег српског макроа.

Старлете, манекенке и остале девојке, према његовим речима, сликао је углавном у хотелима, у лепом амбијенту.

- Некада је то умело да траје и сатима, али никада се нису жалиле ни на шта. Поједине су имале захтев да се слике додатно дораде у Фотошопу - рекао је фотограф ког је, како се сумња, Михајло Максимовић ангажовао да слика девојке.

У истрази је, саслушан и фитнес-тренер код ког су, према сумњама тужилаштва, девојке биле "приморане" да одлазе и тренирају.

Старлета сведочила

- Он је потврдио да познаје Максимовића и његовог брата Душана Миленковића, који је такође осумњичен у истрази. Објаснио је да он држи индивидуалне тренинге и да му највећи број клијената долази по препоруци. Није могао да каже које су све девојке којима је помагао у одржавању кондиције, дошле преко ухапшене браће, али је рекао да је сигуран да му ниједна од њих, укључујући и Мими Оро, није рекла да ради за Михајла, нити се жалила да је неко тера да долази - каже извор.

Мими Оро прва је позната старлета која је саслушана у среду у Вишем тужилаштву у Београду. Она је потврдила да познаје Михајла из града, али је рекла да никада није радила за њега.

Прочитајте ОВДЕ каква ће то пресуда пасти?

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА