Најновије

КОМШИЈЕ ОТКРИЛЕ СВЕ ТАЈНЕ МИКИЈА ЂУРИЧИЋА: "Молио сам Бога да не пукне!" Ево шта је радио људима по селу!

Мики Ђуричић провешће годину дана у кућном притвору јер је бившу и садашњу девојку претукао у „Задрузи 2“, а прве комшије учесника ријалитија кажу да их је његово понашање шокирало и изненадило!

Мики Ђуричић (Фото: јутјуб)

У Ђуричићевом родном селу Купиново мештани након свега мисле следеће о свом најпознатијем суграђанину. Први Микијев комшија није крио колико је изненађен његовим насилничким понашањем, открио је да село данима не престаје да прича о инциденту.

Како каже, још нико није скупио храброст да обиђе Микија, који је већ неколико дана у кућном притвору.

“Мики је био у неколико веза и, колико знам, никада није дигао руку на неку од жена са којима је био. Сви који га познају изненађени су тиме како је поступио јер нам је несхватљиво да наш Мики удара жене без икакве задршке или осећања кривице. Свима из села је познато да Мики има нагле промене понашања, али нико не би помислио да ће ударити жену. Дешавало се да се потуче са мушкарцима, али ништа више од тога. Према женама је одувек био џентлмен и штитио их је као прави мушкарац” - прича први комшија и наводи да је Ђуричић психички лоше.

“Све што се десило јасно показује да Мики више не може да се носи са затвореним простором и ријалитијем. Више није млад и нема снаге да достојанствено изађе из сукоба и свађа. Сада се по селу прича да сви бију жене, а само је Мики осуђен, али велики је проблем ако он и даље не схвата у чему је погрешио. За њега би најпаметније било да се мане ријалитија и да се у следећих годину дана посвети стварном животу. Не мислим да би некога могао да убије јер је у дубини душе добар човек, великог срца, али боље је што је све овако испало, јер ће коначно моћи да се доведе у ред” - каже он.

Власница локалне кафане је објаснила да је Ђуричић познат по томе да често мења расположење.

“Шта да вам кажем, осим да сам веома тужна што је тај момак себе представио као насилника. Сећам се како би сваки пут по изласку из ријалитија куповао пуне кесе хране угроженим породицама. Без икакве најаве би долазио да обрадује сиромашне, да врати њихове дугове у продавницама. Који дан после тога, са истом страшћу би се свађао, чак и потукао са неистомишљеницима. На крају је обележио себе као насилника и жао ми је због тога. Штета је то велика, знам га откад је био дете, али одувек сам говорила да за њега, који има сељачки менталитет, није ријалити и то окружење намазаног градског олоша” - закључује власница кафане.

Њену причу прекинуо је Микијев друг из основне школе, који нам је признао да га није изненадило то што је Ђуричић насрнуо на Сузану.

“Од самог старта тог односа видело се да је она, за разлику од њега, намазана свим бојама. Није он навикао на хушкање и притисак и жене које играју игру. Само сам молио бога да не пукне и да их не пребије све у „Задрузи“, а управо се то десило. За сваку је осуду то што је ударао Надежду и Сузану и што је од свог живота направио пакао. Нико и не зна каква је он људина. Па он је један од највећих колекционара стрипова и књига, али га је жеља за лаком зарадом у ријалитију упропастила и довела до тачке пуцања” - каже Ђуричићев друг.

Мики Ђуричић провешће годину дана у кућном притвору јер је бившу и садашњу девојку претукао у „Задрузи 2“, а прве комшије учесника ријалитија кажу да их је његово понашање шокирало и изненадило!

Како каже, још нико није скупио храброст да обиђе Микија, који је већ неколико дана у кућном притвору.

Претње смрћу у ријалитију, прочитајте више о томе ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА