Најновије

НАТО 1999. ЕКСПЕРИМЕНТИСАО НАД НАМА: Срби убијани и климатским оружјем!

Небо над Србијом од марта до јуна 1999. било је ведро, идеално за НАТО бомбардере и паметне пријектиле са камерама. Посматрачи неба приметили су да неке летелице Алијансе праве акробације остављајући дуготрајне беле трагове за собом. То није била кондензована водена пара из млазних мотора већ облаци нано-честица које су ометале српске радаре и комуникације, али и утицале на временске прилике. Око њих се кондензовала водена пара у облаке. Када је Алијанси требала камуфлажа од магле, он ју је правио.

Кремтрејлс (Фото: Јутјуб)

Прва права озбиљна вишедневна тешка киша сручила се широм Србије после уласка Кфора на КиМ изазивајући бујице. Пред крај бомбардовања десио се и мањи земљотрес. Низ таквих несрећних случајности био је невероватан. Уколико су заиста биле случајности.

Данас, после две деценије од агресије, на видело излазе докази да смо били полигон за испитивање тадашњег футуристичких војних технологија, укључујући и климатску.

Клима више није оружје будућности, она је то већ сада. Временске прилике модификују се електромагнетним зрачењем из мреже постројења ХААРП. Оно загрева до стања плазме нано-честице којима војни авиони и ракете великих сила засејавају небо стварајући климатско оружје Судњег дана.

Ко држи прст на електромагнетном обарачу већ сада може да изазове катастрофалне суше или падавине. Зато је неколико произвођача ГМО усева завладало светском производњом хране и здрављем човечанства. Појавила су се нова обољења као што је Моргелонова болест, која се манифестује чиревима на кожи из којих излазе разнобојне нити од материје која није природна творевина. Узбуњивачи кажу је реч о наноматеријалима распршеним у атмосферу, популарно званим "кемтрјлс".

Не верујете у ове приче? Мислите да је реч о болесној фантазији теоретичара завере? Занемарите онда сведочење које је 2007. на конференцији у Фиренци дао италијански генерал Фабио Мини, некадашњи начелник здруженог штаба НАТО за операције на Балкану и командант Кфора у периоду 2002-2003. године.

- Те 2007. генерал Мини почео је да пише и говори о новој генерацији оружја које убија али изгледа природно, укључујући климатско оружје. Он би то требало да зна, јер га је користио за време рата на Косову, од фебруара 1998. до јуна 1999, укључујући вештачке облаке. Он признаје да су натријум, баријум и алуминијум веома корисни на ратишту за скретање електромагнетних таласа и да су "радарске контрамере" од суштинске важности за електронско ратовање. Под "радарским контрамерама" он мисли на нано-честице - наводи Елана Фриленд, писац, историчар и биолог у књизи "Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи".

Она ће ускоро бити доступна и на српском захваљујући Машинском факултету у Београду. Издавање књиге је наставак праћења савремених примена идеја Николе Тесле, коју је увео декан проф. др Радивоје Митровић. Дело Фрилендове је изазвало буру у САД јер наводи мноштво доказа о новим убојитим технологијама базираним на Теслиним открићима.

- Чини се да је ХААРП јединствена алатка за глобалне експерименте које војска користи за развој стратешког концепта будуће свеукупне доминације над Земљом из космоса, од стране људи из сенке најмоћније силе на свету - сматра рецензент књиге проф. др Момчило Милиновић, са Катедре за системе наоружања Машинског факултета.

Извештај лабораторије Морнарице САД о употреби ХААРП-а

У књизи се може видети цео текст патента америчког физичара Бернарда Истлунда, творца ХААРП, из 1987. под називом: "Метод и опрема за модификовање региона у Земљиној атмосфери, јоносфери, и/или магнетосфери". ХААРП, систем емисионих постројења, направљен је да би загрејао део јоносфере и претворио је у огледало од плазме од које би се радарски зраци рефлектовали и откривали веома удаљене циљеве који су невидљиви због закривљености површине Земље.

У природним условима загревање јоносфере до стања плазме је немогуће, јер је недовољно наелектрисана. Зато су у њу "упумпани" аеросоли од наночестица високопроводних материјала. Они су стварали чудне дуготрајне пруге на небу које нису нестајале као кондензацијски трагови млазњака. Те хемијске трагове, "кемтрејлсе", први су приметили ваздухопловци раних деведесетих, у време када је почео да ради ХААРП. Затим су се појавили и други узбуњивачи који су уочили чудне атмосферске промене на простору где су виђени кемтрејлси. Званичне институције и наука САД су њихове тврдње називале теоријама завере.

Прича о непостојећим кемтрејлсима изгледа другачије када у књизи Фрилендове видите фотографију приручника "Хемија 131" Академије ратног ваздухопловства САД из 1990. који је био увод у војне програме засејавања неба аеросолима. На корицама приручника стоји крупан наслов "Кемтрејлс".

У САД је дошло до парадокса јер званичници државе и војске и даље поричу употребу кемтрејлса и управљање климом. С друге стране, у успону су нова грана науке названа геоинжењеринг која се бави модификовањем временских прилика и фирме које то спроводе у пракси распршивањем аеросола у атмосфери.

Оне су почеле да се развијају раних деведесетих, баш у време настанка ХААРП, о чему сведочи и патент фирме Хугхес аирцрафт из 1991. под називом "Стратосферско Велсбах засејавање за смањење глобалног загревања". Оправдање за распршивање "кемтрејлса" тада је било умањивање ефекта стаклене баште, тако што би честице аеросола заклониле део Сунчевог светла.

- Хемијски трагови су последица наставка примене Теслине технологије познате под сензационалистичким медијским називом "зраци смрти". Технолошко опредмећивање његовог експеримета с торњем у Ворденклифу довело је у модерно време, између осталог, и до инсталације ХААРП у Гакони, Аљаска - каже Владимир Давидовић, помоћник српског министра правде.

Електрични ратови

О примени електромагнетизма у војне сврхе Тесла је још 21. априла 1908. писао уреднику "Њујорк тајмса": "Када говорим о ратовима у будућности, ја мислим да они треба да се воде директном применом електричних таласа без коришћења ваздушних машина или другог оружја за уништење. Чак и сада могу да се направе бежична енергетска постројења којима би се било које подручје на планети могло начинити неподесним за живот".

Фрилендова сматра да је ово предвиђање наша животна реалност:

- "Светска ИТ револуција" је синоним за систем наоружања К4: команда, контрола, комуникације, компјутери. "Бојно поље" је свуда, домаће и страно, а ИТ, биолошко и роботичко оружје по избору захтева јонизовану (наелектрисану) атмосферу. Оружје на бази усмерене енергије (ДЕW) обећава "ратове по малој цени". ХААРП технологија са својим јонизованим хемијским траговима представља ДЕW систем глобалних размера.

Земљотреси с неба

ДЕО високоенергетских таласа које емитује ХААРП рефлектованих са плазме у јоносфери продире изузетно дубоко у земљу, што има примену у откривању рудних и нафтних лежишта. Научници упозоравају да су снопови енергије окидач за земљотресе.

У извештају Уједињеног института за физику Земље у Руској академији наука пише: "Дејство електромагнетних импулса велике енергије (снопови електромагнетних честивца) изазива значајне промене у сеизмичности зона земљотреса преко убрзања ослобађања енергије сачуване у кори, услед активности природних тектонских процеса".

Прочитајте ОВДЕ какву је то истину о Рачку открио француски лист.

Извор: novosti. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА