Најновије

ДРАМАТИЧАН АПЕЛ КАПЕТАНА ДРАГАНА: Хрвати чине све да ме не пусте из затвора, већ 3 недеље сам у самици

Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган, изјавио је да страхује да Хрвати чине све како га не би пустили на слободу крајем марта следеће године.

Капетан Драган (Фото: Јутјуб)

Васиљковић је за Вечерње новости, преко свог адвоката Слађане Чанковић, негирао наводе да је контактирао са медијима, објаснивши да се више од три седмице налази у самици затворског комплекса Лепоглава под оптужбом да је прекршио затворска правила због приватног писма Драгану Палибрку, које је он проследио јавности.

- Нисам крив, нисам контактирао са медијима, нити сам им се јавно обраћао - рекао је Васиљковић и поручио да ће на другој расправи доказати да није учинио никакав прекршај. 

Капетан Драган је и на првом саслушању изјавио да се не осећа кривим и да је све исконструисано.

"Новости" наводе да је управу затвора највише иритирало то што је у приватном писму Васиљковић навео да је "Лепоглава нацистички логор", а да је разлог за такву његову констатацију пре свега то што је смештен у одељење где су само Срби осуђени за ратне злочине. 

Васиљковић би требало да изађе из хрватског затвора 20. марта следеће године, у тренутку када буде одслужио 13,5 година затвора. 

Мило отима и за себе и за Тачија! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА