Најновије

СА СВИХ ЗИДОВА ПОРУЧУЈУ: Српска десница „окупирала“ Србију!

Плакати са програмом Српске деснице осванули су у целој Србији. Преко 15 одбора Српске деснице учествовало је у плакатирању својих градова, у оквиру редовних активности, саопштио је овај политички покрет.

Плакат Српске деснице (Фото: Српска десница)

Активисти су полепили више од 50.000 плаката, а ова активност је искоришћена да се разговара са грађанима, и да се они упознају са радом Српске деснице, као и са програмским начелима за које се ова организација залаже.

Акција је спроведена од Врања, Нове Вароши, Титела, преко Рашке, Крушевца, Пожаревца, Београда, до Новог Сада, Беочина, Оџака, Сремских Карловаца, Бачке Паланке и Старе Пазове.

„Ово је само први налет плакатирања, убрзо настављамо и у другим градовима.“, рекао је Александар Здравковић, генерални секретар Српске деснице, додајући да је висока препознатљивост деснице у Србији, и да је ово само једна од активности којом се креће у кампању.

„Наш циљ је формирање одбора и да народ широм Србије буде упознат са политичким смерницама које заступа Српска десница и њен председник Миша Вацић.“

На плакату је, поред програмских начела истакнут грб Српске деснице у чијем се центру налази двоглави бели орао подигнутих крила, постављен у кругу са штитом и круном српских владара из доба Немањића. Подигнута крила орла симболизују смерност, будност духа и тела, како у животу тако и у вери.

Истакнута начела подразумевају саборност, очување традиције, враћање војне обуке, породичне вредности, евроазијске интеграције, истину о српским земљама, подршку малим привредницима и заштиту националног идентитета.

Шта може да послужи као узрок рата Ирана и САД сазнајте ОВДЕ.

Извор: Nacionalist.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА