Најновије

"УКОЛИКО УВЕДУ КОВИД ПРОПУСНИЦЕ, БЛОКИРАЋЕМО СВЕ ПУТЕВЕ!" Народ испред зграде Владе, стигле јаке полицијске снаге! (ВИДЕО)

Око 19 часова и 45 минута, тензије због режимских провокатора су се смириле, а велики број људи је кренуо ка Влади Србије да би послао поруку режиму: уколико се уведу ковид пропуснице, блокираће се сви мостови и велики путни правци у земљи! Код Владе Србије се налазе јаке полицијске снаге.

Протест против ковид пропусница! (Фото: Јутјуб)

Извештач „Србин инфо“ је око 19 часова и 30 минута добио информацију да се појавила група маскираних провокатора, по свему судећи по истом рецепту од 7. јула прошле године када је режим довео људе Веље Невоље, и која покушава да изазове провокације са полицијом. Са говорнице позивају окупљене да не наседају на провокације.

Народ пристиже у све већем броју и то је оно чега се режим плаши. Тренутно је у центру Београда окупљено неколико десетина хиљада људи.

Око 19 часова и 15 минута на Теразије у близини Председништа стигле су јаке полицијске снаге. Велики је број и полицајаца у цивилу, а многи су препознали и људе из клана Веље Невоље. Дамњан Кнећевић са говорнице упозорава полицију да не покушава да нападне народ и да је она ту да штити народ, а не Александра Вучића.

Велики број људи је стигао пред Председништво Србије, а центром Београда се ори „Вучићу педеру“. Окупљени шаљу поруке да неће прихватити ковид пропуснице и обавезну вакцинацију. Према проценама на улици је неколико десетина хиљада демонстраната.

Др Алек Рачић са бине поручује да нљрод мора да се супротстави фармакомафији и глобалистима и то свим расположивим политичким средствима. Др Антонијевић истиче да се његово дете неће вакцинисати уз поруку „вакцине неће бити“.

Грађани су се потом упутили ка Савском тргу.

Протест против ковид диктатуре У организацији Антиглобалиста Србије

Posted by Србичарење on Saturday, September 18, 2021

 

Протест на Тргу Антиглобалиста

Posted by Српски Покрет Гаврило Принцип on Saturday, September 18, 2021

Нападнути телибани! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА