Најновије

Жене највише воле када им партнер у сексу ради ово, а и мушкарце то узбуђује до лудила

Када је реч о сексу, веома је важно да се осећате ослобођени и да имате поверења да партнеру признате о чему фантазирате и шта желите у кревету.

Илустрација (Фото: beeg. com)

Око 60 одсто испитаника оба пола изјавили су да су са пертнерима испробали неки облик садо мазо секса. Неки парови ово понекад практикују у кревету, а истраживање фабрике ЛовеХонеy која се бави производњом секс играчака показало је да би тога требало бити далеко више

Већину људи узбуђују настраност у сексу, а ударање по гузи је нешто у чему ужива чак 70 одсто жена и 61 одсто мушкараца.

Ауторка књиге “Егзибиционизам за срамежљиве” докторка Карол Квин својевремено је објаснила да већина жена то воли јер им се свиђа физички, али и емотивно.

- Лагано ударање по гузи стимулише живце који се завршавају у вагини, рекла је Керол и додала да је најбоље циљати доњи део задњице јер се на њему налази више живаца који стварају угодан осећај у сексу.

60 одсто испитаника рекл ој еда су са партнером испробали неки од облика садо мазо секса. 60 одсто жена рекло је да ужива када се партнер игра са њиховим брадавицама, везује их, гризу и имају односе са повезом преко очију.

Да ли је Србија усвојила геј бракове, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Net.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА