Најновије

ШЕШЕЉ УМЕШАН У УБИСТВО ЂИНЂИЋА?! Ја сам једини преостали члан "Земунског клана", а Миловић је будала

Пензионисани начелник Управе криминалистичке полиције (УКП) Родољуб Миловић био је један од полицајаца који су инсистирали да се име председника Српске радикалне странке Војислава Шешеља нађе на кривичној пријави у процесу за убиство премијера Зорана Ђинђића.

Војислав Шешељ (Фото: јутјуб)

Он је рекао да је "уверен да је Шешељ био један од оних људи који су инсистирали на убиству премијера Ђинђића", али и лидера радикала назвао "активним чланом земунског клана".

Миловић је у интервју навео и да Шешељ и он немају лични сукоб, те да га лидер СРС напада због његовог "професионалног рада током ког је утврдио његову умешаност у дешавањима око убиства премијера Ђинђића".

Војислав Шешељ је прокоментарисао ове оптужбе и рекао "да је Миловић будала". 

“Ја сам још увек активан члан земунског клана и изгледа да сам једини преостали. А Родољуб Миловић је будала. Али није мој проблем што је будала, него што ја знам поуздано да је он ликвидирао Душана Спасојевића и Милета Луковића Кума. Лично је убио Душана Спасојевића - казао је Шешељ, па додао: 

Зашто су они убијени кад су већ живи ухваћени? Зато да на суђењу не би проговорили о својим везама са Ђинђићевим режимом. 

На Миловићеве оптужбе да је управо он инсистирао да се убије Зоран Ђинђић, Шешеље каже: 

“Па то врло лепо звучи за моје уши, само је проблем што ту нема ниједног доказа. Само то, иначе лепо звучи.” 

На Миловићеве констатације да су Спасојевић и Луковић већ били мртви када је он са екипом стигао у Мељак, Шешељ тврди да нису истините. 

“Они су ухваћени живи и саслушавани у 29. новембра. Тешко су претучени приликом саслушања, а онда су убијени и одвежени у Мељак. Што се мене тиче, ја могу бити умешан у Ђинђићево убиство тиме што спадам у оне што су се највише обрадовали на вест о Ђинђићевој смрти. А Миловић је непосредни убица господина Душана Спасојевића, који је много важнија личност од господина Ђинђића. Јер, Ђинђића су убили криминалци, а Спасојевића је убио полицијски генарал највишег ранга, извршавајући директну наредбу носилаца власти у том тренутку. И његов је циљ био да се заташка Ђинђићево убиство, а не да се расветли” - завршава Шешељ. 

На какав подмукао начин су Украјинци напали Путина, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА