Најновије

ВРХУНСКИ БЕЗОБРАЗЛУК: Ево шта је рекао Весић након апокалипсе у Београду! "Нећете веровати"! (ВИДЕО)

Заменик градоначелника Горан Весић изјавио је да све комуналне службе раде на отклањању последица невремена које је у среду поподне захватило Београд.

Београд под водом (Фото: Јутјуб)

Иако су улице биле потопљене, аутомобили поплављени, а пешаци у води до колена, Весић је, након састанка са директорима јавних предузећа и шефовима комуналних служби у Скупштини града, изјавио да је град добро функционисао.

Напоменуо је и да је то највеће невреме које је захватило Београд од 2014. те да су у току санације последица, поправка семафора и путева које је оштетила бујица.

"Све комуналне службе града раде на отклањању последица невремена, невреме је природна непогода, и мислим да се град показао да добро функционише у окаквим ситуацијама које нису уобичајене и нису нормалне", казао је Весић.

Он је рекао да се наредних дана очекују нове падавине и позвао грађане да слушају упутства јавних служби.

"Очекујем од грађана и свих других служби, јер се најављују нове падавине наредних дана, надам се не овако велике, да слушају упутства јавних служби, да не излазе из кућа, да затварају прозоре кад излазе из кућа, ако се затекну у колима да стану, не наставе да возе јер се онда стварају веће гужве, а то је начин како треба функционисати када су овакве ситуације у питању", поручио је он.

Прочитајте ОВДЕ како је све то изгледало, погледајте снимке и фотографије.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА