Најновије

ХАРАДИНАЈ УДАРИО НА БЕОГРАД: Хуманитарна катастрофа на северу "Косова", а ево кога он оптужује!

Лажни премијер тзв. државе "Косово", Рамуш Харадинај оптужио је данас групу српских привредника са севера и бившу Цивилну заштиту да у координацији са званичним Београдом наводно „покушавају да прикажу хуманитарну катастрофу“

Рамуш Харадинај (Фото: јутјуб)

Рамуш Харадинај тврди да постоји план иза којег је наводно група привредника са Севера, бивша Цивилна заштита и званични Београд да се вештачки изазове хуманитарна катастрофа.

“Испражњене радње где се не могу наћи ни основни артикли пореклом из Србије, које за циљ има представљање једног тешког стања, такозване "хуманитарне катастрофе" за грађане севера, план је који припремају одређени људи на северу, о чему је Влада Косова обавештена.” - навео је данас Харадинај у објави на свом Фејсбук профилу.

Харадинај је оптужио привреднике са севера, Радоша Петровића, Горана Влашковића, Бојана Јакшића – Цоју, Славишу Станића и Радула Стевића, да су наводно „део организације овог плана“.

Поред тога, позивајући се на изворе безбедносних служби Косова, тврди да у овоме учествује, наводно и бивша Цивилна заштита, чији су припадници пре две године интегрисани у косовски систем, пре свега у министарства и службе пореских органа.

“Ова организација биће потпомогнута логистиком и другим формама и од такозване организације "Цивилна заштита" на северу, којом руководи Стево Павићевић” - пише Харадинај.

Због чега је Богољуб Карић признао “Косово”, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА