Најновије

НЕМАЧКИ ПОСЛАНИК ЈЕНС КЕСТНЕР: Тачи је злочинац и мафијаш, Косово је Србија!

Такозвани председник лажне државе Косово Хашим Тачи најобичнији је ратни злочинац и криминалац, дилер дрогом и оружјем, и то цео свет зна!

Јенс Кестнер (Фото: Јутјуб)

 

Ово каже Јенс Кестнер, посланик у немачком Бундестагу и бивши војник КФОР. Кестнер каже да је за време службе на Косову упознао Тачија у униформи ОВК, чији су чланови починили ратне злочине, а данас седе у влади, а да никада нису кажњени. Према његовим речима, цео свет зна да Београд има посла са ратним злочинцима, криминалцима и дилерима дрогом и оружјем, са којима је тешко преговарати. Немачки посланик признаје да је ратовао против Србије, али наглашава да је Косово и даље део српске државе!

Ратна пропаганда

Кестнер каже да је преко потребно заменити лидере у Приштини, али да Албанци то не желе да ураде.

- Као војник КФОР, упознао сам Тачија, тада у униформи ОВК. Многи од њих у ОВК чинили су ратне злочине и данас седе у влади а да нису одговарали. То значи да Београд, али и други имају посла са ратним злочинцима, криминалцима и кријумчарима оружја и дроге. Тешко је преговарати са тим људима. Јако тешко. Њих треба да замене, али то косовски Албанци још не желе. Београд стално чини уступке, за разлику од друге стране - наглашава Кестнер.

Јенс Костнер: Лаж је изазвала рат. Рат на Косову 1999. био је кршење права и све је почело једном лажи о масакру
 
Немачки посланик додаје да је косовско питање 'топ тема' која мора да се реши и да је лоше то што се одложио састанак у Паризу.

- Одлагање самита значи да се спор прологнира. Био сам војник Бундесвера у немачком контингенту КФОР. Рат на Косову 1999. био је противан међународном праву и све је почело једном лажи о масакру које тада нисам био свестан. Тадашња ратна пропаганда Шредера, Фишера и Шарпинга убедила је немачку јавност и немачки војници су, први пут после Другог светског рата, учествовали у рату у Европи. По мом мишљењу, Косово још припада Србији и део је Србије - подвлачи Кестнер.

Додик дао шокантно изјаву о евентуалном распаду БиХ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА