Најновије

МИНА ИМАЛА СEКС СА ОСМОРИЦОМ! Прексиноћ обавила посао са Савом Перовићем, али то није њен највећи подвиг (ВИДЕО 18+)

Мина Врбашки је у Задрузи показала да јој секс није стран и да га редовно упражњава. Она је када се све преброји у ријалитију имала секс са осморицом мушкараца, а последњи је на ред дошао Саво Перовић са којим је била прексиноћ.

Мина Врбашки (Фото: Јутјуб)

Она је рекордерка по броју партнера у ријалитију, а први секс пред камерама имала је већ прве вечери када је ушла у "Задругу 1", 6.септембра 2017. године.

Тад се смувала са Немањом Ђерићем Ђексоном, а три дана касније бацила је око на Анђела Ранковића. Убрзо се вратила Ђексону са којим је имала бурну везу пуну раскида и помирења, али се трудила да не губи време па је успут била са Јовицом Путниковићем. 

После њега се поново вратила Ђексону, а затим је на ред дошао Тома Панић. Њих двоје су за секс користили сваку прилику, када нису морали да учествују у емисијама, не обраћајући пажњу на то да ли је неко у близини.

По завршетку "Задруге 1", мина је направила паузу од секса пред камерама, а потом је поново ушла у ријалити. Најпре је нежност размењивала са Ервином Мујаковићем, а после је на ред дошао Марко Марковић.

Потом је уследио секс са Адамом Ђоганијем, а на крају је дошао Саво Перовић, а ОВДЕ можете погледати њихов секс.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА