Најновије

Дух шета Београдом: Грађани видели утвару како шета овим улицама, а онда сазнали истину!

На главним улицама наше престонице уочена је несвакидашња паранормална појава. Наиме више стотина грађана присуствовало је материјализацији ентитета који, по свемусудећи, није са овог света.

Фото-БЛИТЗ ФИЛМ

 Грађани су јављали да су прво мислили да је у питању велика лутка, али је ентитет брзо мењао места на ком се налазио. Утвара је примећена код Теразијске чесме,у Кнез Михајловој улици, Тргу Николе Пашића… Појава је изазвала страх и неверицу код наших суграђана. Било је и оних који су помислили да је у питању најава коначногСтрашногсуда. Ипак они најхрабрији успели су да сликају духа и доставе нам да га проучимо.

Приметили смо да утвара неодољиво подсећа на најпознатију филмску уклету лутку Анабел. Па како и не би када је њена појава била, заправо, део промоције трећег наставка култне хоррор франшизе о најмистериозној лутки Анабел. Филм Анабел 3-повратак кући,приказује се у биоскопима.

Демонолози Ед и Лораин Ворен, одлучни у томе да спрече још једну катастрофу, доводе опседнуту лукту Анабелл у свој дом, стављајући је на “сигурно” иза светог стакла и позивајући свештеника на свети благослов. Али једне ноћи, Анабел успе да пробуди зле духове у соби којима мета постају Воренова десетогодишња ћерка Џуди.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА