Најновије

КИНЕЗИ ХТЕЛИ ДА ПРЕВАРЕ ПАВКОВА! Понудили нападачу 500.000 евра мању плату!

Трансфер Милана Павкова (25) у Ђијангсу пропао је јер су Кинези покушали да га преваре! Нападачу Црвене звезде током преговора обећано је да ће у новом клубу зарађивати два милиона евра годишње, а када је отишао у Кину на потпис уговора, видео је да му нуде 1,5 милиона!

Павков (Фото: Јутјуб)

Јунак Звездине победе против Ливерпула одбио је да пристане на промену договорених услова и вратио се из Кине у Београд необављеног посла. Клубу с "Маракане" требало је да припадну три милиона евра на име обештећења за Павкова, али од тога неће бити ништа. Ипак, могуће је да високи нападач до краја прелазног рока ипак напусти Звезду, јер има понуде и других клубова.

Према писању “Информер”, шансе да се Павков договори с Ђијангсуом готово да не постоје.

- Минималне су шансе да се Павков договори с Кинезима после свега. Он је с њима преговарао још док је био у Аустрији, одбио је њихову прву понуду и тражио плату од два милиона евра годишње. Ако већ иде у Кину, онда иде да заради новац. Кинези су у начелу прихватили захтев играча, међутим када је Милан с агентима отишао на лице места, они су му изнели понуду од 1,5 милиона, плус одређене бонусе. Схватио је да желе да га преваре и прођу јефтиније, па је одлучио да не потписује уговор - објашњава извор Информера.

У Црвеној звезди већ су рачунали да је Павков отишао, па су због тога одмах реаговали и договорили долазак нападача Тонделе Томанеа. Иако се ситуација око Павкова преокренула, португалски нападач свакако долази у Звезду. То је потврдио спортски директор црвено-белих Митар Мркела.

- Павков није договорио личне услове, нисам још разговарао с њим. До среде увече није било проблема, а онда је осванула вест да није успео да се договори. То не повлачи ништа у вези с Томанеом, јер он је неко кога смо хтели да доведемо. Да је Павков отишао у Кину, реаговали бисмо. Павков је тренутно Звездин играч, став је да, ако дође добра понуда, може да иде - каже Мркела.

Чекају левог бека

Спортски директор Звезде каже да је могуће да ускоро стигне и нови леви бек, а већ неко време се спомиње да ће то бити Бразилац Жандер Сантана.

- Штопера не тражимо, а о левом беку разговарамо. Није све било како је Звезда хтела да буде. За Томанеа није све ишло како смо хтели због папира. Очекивао сам да се све још прексиноћ заврши, али чекали смо документа - закључује Мркела.

Како је Мустафа Голубић од четника Воје Танкосића стигао до официра Стаљиновог НКВД-а сазнајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА