Најновије

НЕ НАПУШТА ЗВЕЗДУ: Вујадин Савић одбио понуде и не одлази са Маракане?

Ситуација око Вујадина Савића - добијена дозвола за одлазак и скинута капитенска трака - дефинитивно ће, између осталог, бити нешто по чему ће се памтити летње припреме Црвене звезде.

Вујадин Савић (Фото: Јутјуб)

Доскорашњи вођа црвено-белих на терену већ је био виђен као бивши играч клуба, поготово што Звезда није правила никаве проблеме око обештећења. Чак је и сам Савић имао понуде, али их је одбио.

Гледајући у овом тренутку - изгледа да је Савић веома близу останка на Маракани. Поготово ако узмемо у обзир изјаву спортског директора Митра Мркеле.

- Штопера не тражимо, око левог бека разговарамо - јасан је био Мркела.

Подсетимо, Мркела је пре неколико дана рекао да ће Звезда довести штопера само уколико Савић буде напустио клуб и да ће то бити домаћ играч. Судећи по овим изјавама да ''сада не траже штопера'', Мркела је индиректно наговестио останак доскорашњег капитена.

Савић је на овим припремама дао гол против Клужа и играо је полувреме против Виндишгарстена. Укратко речено - оставио је најбољи утисак што се тиче те задње линије.

Меч са Аполоном је прескочио због упале тетиве, а тренинг у четвртак је радио са стране. Заједно са Радованом Панковом који такође фигурира као један од двојице стартних штопера Звезде.

На припрема су то били Филип Стојковић и Немања Милуновић, а поред поменуте двојице ту је још и Срђан Бабић који је пропустио припреме српског шампиона због обавеза у младој репрезентацији наше земље.

Звезда добила највеће појачање за напад на Лигу шампиона. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА