Најновије

НОВИ АНТИСРПСКИ ПОТЕЗ ПОДГОРИЦЕ: Ево шта је Мило Ђукановић урадио на Видовдан!

Председник Црне Горе Мило Ђукановић примио је данас у опроштајну посету амбасадора самопроглашеног Косова Скендера Дурмишија и то баш на Видовдан.

Ђукановић са амбасадором тзв. Косова (Фото: Предсједник.ме)

Према речима Ђукановића, ступање на снагу Споразума о граници, отварање Развојног центра Црногораца на Косову и именовање почасног конзула процеси су који су учврстили поверење и унапредили сарадњу.

“Црна Гора ће са истим разумевањем наставити да и даље подржава стабилност и просперитет Косова и његову даљу европску интеграцију", казао је он.

Ђукановић је истакао да Црна Гора пажљиво прати догађаје на Косову, са позиције пријатељских односа суседа, али и са жељом да проблеми који постоје у региону добију што прије епилог у интересу свих.

Како је саопштено из Кабинета председника, Ђукановић је навео да подржава обнову дијалога између Београда и Приштине у најскоријем року, како би се показала одговорност према региону и његовој европској перспективи.

Поједини црногорски медији се питају зашто се Ђукановић хвали посетом Дурмишија и то на велики празник Видовдан када се зна шта он значи српском народу поготово на Космету. И зар ово није мешање у унутрашње питање Србије?

Неки медији наводе да је ово само још један од опробаних антисрпких Милових гафова. 

Прочитајте ОВДЕ како је Мило Ђукановић најавио америчку базу у Улцињу.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА